Kommende aktiviteter

11 apr 2019
12:00AM
Vennecup

VIF manu

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn tilbyr gratisbilletter til kampen!

Se Vålerenga møte selveste Manchester United i treningskamp søndag 30. juli kl. 19:00 på Ullevaal Stadion – GRATIS!

Målgruppen er barn og unge under 25 år som kommer fra familier med dårlig økonomi, familier som mottar sosiale stønader, foreldre hvor en eller begge er langtidsledige, foreldre med sykdommer som gjør dem arbeidsuføre, barn og familier tilknyttet barnevernet, barn og mødre som er tilknyttet krisesenter eller barn som trenger en positiv opplevelse i hverdagen.

 Send søknad om å få gratis billetter (maks 2 billetter) til e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og merke den Showkamp med svar på følgende spørsmål:

 

1) Hvorfor fortjener akkurat du/dere gratisbillett til kampen?

2) Hvor lenge har du vært Vålerenga og Manchester United-supporter?

 Alle søknader må inneholde en kontaktperson fra det offentlige eller en frivillig organisasjon som kan gå god for din søknad. For eksempel barnevern, krisesenter, frivillige organisasjoner, institusjoner o.l

 

I tillegg må all kontaktinformasjon fra både barn og kontaktperson legges ved i eposten (navn, alder, epost, mobiltelefonnummer)

Frist for søknad: Fredag 14. juli

Kontaktperson: Marte Vik Edvardsen, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 63 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.