Kommende aktiviteter

11 apr 2019
12:00AM
Vennecup

Jobbsjansen har kommet seg godt i gang, denne uken har de fleste skolene i Oslo høstferie og Vålerenga samfunn har arrangert ulike aktiviteter for ulike aldersgrupper. Ved den anledningen så er alle i Jobbsjansen ute å hjelper til med de forskjellige aktivitetene som foregår.

 

På de store kunstgressbanene er det stor aktivitet med fotballskole for barn og unge, fire stykker fra jobbsjansen deltar i ferieaktivitetene og har tatt turen til Teknisk museum for å ha det gøy og skape gode minner samme med de påmeldte familiene. To stykker reiser rundt i Oslo til forskjellige eldresentre for å aktivisere de eldre til en bedre hverdag, og i tillegg er det en fra jobbsjansen som bidrar som vaktmester.

Hva er Jobbsjansen?

Jobbsjansen er et tiltak fra Vålerenga Samfunn for unge mellom 17-25 år som står uten skoleplass eller jobb. Her får de sjansen til å fylle opp CVen med kurs og aktiviteter og en unik mulighet til å danne kontakter og gode referater til senere. Vålerenga samfunn samarbeider med sine samarbeidspartnere for å få alle deltakere ut i praksis eller der deltakere selv ønsker utplassering.

 

 Hva synes du om Jobbsjansen?

 

“Jobbsjansen synes jeg er veldig bra for ungdommer som står uten skoleplass og arbeidsplass. Jeg synes det er veldig bra at vi får muligheten til å komme oss ut i arbeidslivet. Vi får også masse nyttig informasjon og kurs. Det er slik jeg har endt opp på fotballskolen, som jeg syns er ganske kult, og jeg har det gøy!”

- Adalat 

Adalat fotballskole 1

Adalat på fotballskole

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 61 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.