Kommende aktiviteter

20 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening
23 jul 2018
11:00AM - 03:00PM
Eldreenergi
23 jul 2018
04:00PM - 05:00PM
Styrketrening/ Engaaktiv
24 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening

Inkluderingsprosjektet

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn vil også i år arrangere gratis sommerferie for familier med dårlig økonomi.    

-    Vi ønsker at familier som ikke har råd til å dra på ferie skal få en mulighet til å oppleve noen gode ferieminner, sier Daglig leder i Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn, Lars Eirik Eggen.

-       Hver sommer tilbyr vi ferieaktiviteter til omtrent 80 barn og voksne. Familiene er utrolig takknemlige for vårt opplegg og de koser seg veldig her på Sørmarka konferansehotell.

 

 bilde til sak 2018 002

Elisabeth Vaardal og Lars Eirik Eggen på Sørmarka konferansehotell

 

Vålerenga Gatelag har spilt fire seriekamper denne sesongen. Laget åpnet med seier, men har tapt de tre siste Kampene. Her kan du lese mer.

Av: Jørgen Klem

 Gatelaget kampbilde 2018

 

Nå kan du endelig melde deg på til aktivitetene i vinterferien uke 8

Vinterferieaktivitetene skjer i uke 8 fra mandag til torsdag. Tilbudet gjelder for hele familien, med fine dagsturer og en overnatting på hotell. 

UKEPLAN
Mandag:
Tur og aktivitet

Tirsdag:
Tur og aktivitet

Onsdag - Torsdag:
Overnatting på hotell

OPPMØTE 
Vålerenga Stadion, Innspurten 12 A


For spørsmål kontakt med:
Shahab-Udin Aslam - mobil: 95335562

Vi gleder oss og vi håper du også blir med! 

Meld deg på her! Påmeldingsfrist: lørdag 10.februar

 

Vålerenga fotball var et av mange bidragsytere til drømmetur for kreftsyke barn. Kreftsyke barn fra Radiumhospitalet var sammen med sine familier på en firedagers drømmetur til Kristiansand. Familiene bodde på hotell og besøkte blant annet Høyt og lavt klatrepark. Vålerenga fotball bidro med utstyr til barna og det var en heldig vinner som fikk en signert Vålerenga drakt.

 

 

Familiene tok tog til Kristiansand, det ble det servert mat og drikke og det var en togtur med god stemning. Henning Olsen serverte Is til alle barna ved ankomst og inviterte til tur hos Henning Olsen fabrikken.

 

 

Drømmeturen ble arrangert med hjelp av Ås Maltesergruppe og penger fra Sjøskogen SFO, i tillegg til frivillighet og gaver fra ulike bidragsytere!

 

Tur for kreftsyke barn til Kristiansand

 

Vålerengas gatelag avsluttet sesongen veldig bra og endte på 5.plass i serien.

 

Av: Jørgen Klem

Gatelaget høst 2017 1      Gatelaget sesong avslutning 1

 

 

Sist onsdag i Drammen var det serieavslutning for lagene i gatelagsserien. Siste runde ble spilt på Marienlyst og etter kampene var det bankett. En fin og hyggelig avslutning på sesongen. Takk til Strømsgodset for et glimrende arrangement.

 

VIF møtte Odd i siste runde. I sesongens vårkamp vant vi 5-4, så vi visste at det ville bli en jevn kamp. Laget fra Skien styrte de første fem minuttene og produserte en rekke gode muligheter, men Morten fortsatte sitt gode spill fra Asker-kampen (vant 1-0) og holdt laget inne i kampen. I perioden hvor Odd var det førende laget, var det vi som tok ledelsen. Husam dundret inn 1-0 fra distanse. Kort tid etter doblet samme mann ledelsen, dermed stod det 2-0 til pause. En noe rufsete start ble fulgt opp med glimrende angrepsspill og solid defensiv organisering.

 

I 2.omgang førte vi spillet. Vi våget å holde på ballen, slo gode pasninger og hadde bra bevegelse. 3-0 kom ved Jonas – som spilte en meget god kamp. John satte den berømte spiker`n i kista med sitt første mål for klubben. Et smart langskudd nede i hjørnet og det endte med en solid og fortjent 4-0 seier.

 

Forrige sesong tok VIF 10 poeng i serien. I år tok vi 19. Det er meget bra. Vi viste god form i høst med 4-0-2. Sesongens beste kamp – var borteseier`n mot  Strømsgodset (3-2).

 

 

Lag:

K

V

U

T

MS

MM

P

Sandefjord

14

12

1

1

105

31

37

Strømsgodset

14

8

1

5

64

48

25

Stabæk

14

6

3

5

57

51

21

Fredrikstad

14

7

0

7

50

49

21

Vålerenga

14

6

1

7

38

85

19

Odd

14

4

3

7

60

76

15

LSK

14

4

2

8

48

55

14

Asker

14

3

1

10

46

73

10

HamKam

0

0

0

0

0

0

0

Moss FK

0

0

0

0

0

0

0

 

 

Takk for sesongen! Neste år tar vi medalje.

 

Maren og Jørgen

 

Nå kan du endelig melde deg på til aktivitetene i høstferien uke 40

Høstferieaktivitetene skjer i uke 40 fra mandag til torsdag. Tilbudet gjelder for hele familien, med fine dagsturer og en overnatting på hotell. 

UKEPLAN
Mandag:
Tur og aktivitet

Tirsdag:
Tur og aktivitet

Onsdag - Torsdag:
Overnatting på hotell

OPPMØTE 
Vålerenga Stadion, Innspurten 12 A


For spørsmål kontakt med:
Shahab-Udin Aslam - mobil: 95335562

Vi gleder oss og vi håper du også blir med! 

Meld deg på her! Påmeldingsfrist: tirsdag 26.september 

 

 

Per Morten Ramsøy, frivillig i Vålerenga Fotball gjennom 45 år,  døde dessverre brått før jul. Hans datter og samboer ønsket at venner og kjente av Per Morten skulle gi et bidrag til Gatelaget i Vålerenga Fotball i stedet for krans i hans begravelse. I dag overrakte de utrolige 25 000 kr til Gatelaget i forbindelse med deres trening. Gave Gatelaget nettsiden

Julehøytiden har for godt kommet inn i klubben vår, og som alle andre har vi også våre gode juletradisjoner. Slike tradisjoner er alltid spesielle anledninger og denne tirsdagen fikk Gatelaget vårt oppleve en veldig fin en. For andre gang siden i fjor ble det arrangert en julekamp mot vår gode venn Knut Arild Løberg sine dyktige politimenn. Kampen utviklet seg til å bli et høydramatisk oppgjør, der målene rant inn på begge sider. Etter kampen fikk alle roet ned pulsen med en deilig julemiddag og litt julekos.

Lagbilde

Forrige uke ble våre dyktige representanter fra Gatelaget med på en nasjonal turnering arrangert av Lillestrøm. Med en meget god treningsuke i ryggen dro de ut for en todagers turnering med 12 andre lag fra hele landet. Laget fikk overnatte på Thon Hotell Arena der gode middager og sosiale aktiviteter ble servert. Jacuzzien viste seg etter hvert å være en hemmelig oppskrift da resultatene ute på banen viste tegn til et råsterkt Vålerenga-lag. Totalt sett kan man kunne konkludere hele turen som en veldig fin opplevelse.

FKB 48711

Dyktige foredragsholdere og engasjerte ungdommer gjorde sitt til at konferansen ble en suksess.

Se bilder og les mer her!

EuroFit er i gang i Vallhall, og på tirsdag var første gruppe klar for innveing og måling. 

Les om saken her! 

Partene har inngått en avtale om rekruttering av familier som ønsker å ta imot fosterbarn.

Les mer her!

Artikler:

Kampreferat av Gatelagets kamp mot Odd, Odd 2016

Vålerengas Gatelag deltok i Asker Cup, Asker Fotball 2016

Advarer mot feriehysteri,  Dagbladet 2015

Vålerengas Gatefotball-lag, VIF-Fotball 2014

Fotballen betyr vanvittig mye for meg, Norsk toppfotball 2014

Vålerenga fotball har over flere år samarbeidet med Radiumhospitalet.
Radiumhospitalet er landets spesialsykehus for behandling av kreft og er i dag Nord-Europas største kreft senter. Her får barn og ungdommer fra hele landet behandling, og kjemper for å bli friske.

Vålerenga fotball bidrar til at pasientenes opphold på sykehuset skal bli så optimalt som mulig. Vålerenga fotball bidrar med VIP-billetter, utstyr, økonomiske bidrag og annet.

Radiumhospitalet

Underkategorier


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 159 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.