Kommende aktiviteter

11 apr 2019
12:00AM
Vennecup

Julehøytiden har for godt kommet inn i klubben vår, og som alle andre har vi også våre gode juletradisjoner. Slike tradisjoner er alltid spesielle anledninger og denne tirsdagen fikk Gatelaget vårt oppleve en veldig fin en. For andre gang siden i fjor ble det arrangert en julekamp mot vår gode venn Knut Arild Løberg sine dyktige politimenn. Kampen utviklet seg til å bli et høydramatisk oppgjør, der målene rant inn på begge sider. Etter kampen fikk alle roet ned pulsen med en deilig julemiddag og litt julekos.

Lagbilde

Første omgang av denne dramatiske kampen viste ingen tegn til at det skulle blir så dramatisk. Etter en positiv og suksessfull turnering i forrige uke virket det som om spillerne fra Gatelaget svevde litt høyt i skyene. Dette passet politiet, som kom for seint til kampstart, meget bra, og de hadde ingen problem med å hente Gatelaget ned på jorda igjen. 5-2 sto det til pause, der mange av målene kom på grunn av konsentrasjonssvikt fra Gatelaget. Vi skal dog ikke ta ifra politiet prestasjonen for å ha scoret 5 mål.

Etter hvilen kom begge lag ut på banen, der situasjonen virket å være snudd på hodet. Gatelaget var nå super-motivert etter trenernes forrykende pep-talk, mens politiet forventet en lik omgang som den første. Dette merket man godt da Gatelaget plutselig satte inn 2 mål bak utespilleren som hadde tatt keeperansvaret hos politiet. Da begynte politiet å skjønne alvoret og giret om ett hakk. Med to lag som nå virket motiverte og som absolutt ikke skulle tape, kunne man lett legge merke til intensiteten som steg tre hakk. Med to svært scorings-lystne lag glapp det inn mye bak, og stillingen sto dermed 8-7 til politiet rett før kampslutt. Dessverre for Gatelaget så bestemte dommeren seg for å sovne i to sekunder da Ismail åpenbart ble hindret i en stor målsjanse. Straffe ble aldri dømt og kampen ble blåst av rett etterpå.

Dermed vant politiet vår årlige og etter hvert prestisjetunge juletradisjon for i år. Overraskende nok ble stillingen akkurat lik i fjor, så noen grep må tas fra Gatelagets side til neste år. Uansett så kan vi i Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn konkludere denne juletradisjonen som en veldig fin tradisjon, som vi håper vil ivaretas i mange år fremover. Vi setter stor pris på vennskapet vi har til politiet, og garanterer seier til oss neste år!

God jul og godt nyttår fra alle oss i Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn! J 

IMG 1

 

Hilse

Forsvar

 

Julemat

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 62 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.