Kommende aktiviteter

11 apr 2019
12:00AM
Vennecup

Hovedaktiviteter

Påmelding ferieaktivitet
Fyll ut skjemaet så hører du fra oss
Skriv inn ditt navn og alder
Skriv inn din adresse
Skriv inn din epostadresse
Skriv inn kontaktperson

hvit skille 1200x1

Inkluderingsprosjektet driver Nettverkskafé som skal gi et treningstilbud for minoritetskvinner, hvor målet er å skape et nettverk og gi deltagerne et helsebringende tilbud. Nettverkskafé er et tilbud for kvinner i Oslo øst som ønsker å komme i bedre form, og samtidig bli kjent med andre damer for å skaff seg et sosialt nettverk.

Treningene foregår inne på Kampen omsorgssenter mandager klokken

14:30 – 15:30.

Vi tilbyr:

  • Gratis trening for kvinner
  • Informasjon om ernæring og helse

Velkommen!

Påmelding til aktiviteten finnes her.

For spørsmål kontakt instruktør, Christine Lillehovde på

tlf. 90166455 eller email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Inkluderingsprosjektet har et fond for barn under 18 år. Dette fondet er rettet mot barn som kommer fra familier med dårlig økonomi og som trenger økonomisk støtte for å drive med fritidsaktiviteter. Investeringsfondet støtter forskjellige idretter barn ønsker å drive med. Det kan være alt fra fotball, tennis, svømming, håndball etc.

Skal du søke om støtte må skjemet nedenfor fylles ut. Det må begrunnes hvorfor man ønsker økonomisk hjelp. Send dokumentet derettet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Stønad om støtte fra Inkluderingsfondet

Stiftelsen Vålerenga Fotball samfunn gjennomfører fysisk aktiv ferie en uke i vinterferien, to uker i sommerferien og en uke i høstferien. Tiltaket er populært og mange familier med barn/ungdom får prøve seg på ulike typer idretter, møter nye venner og lærer om idrettens verdier som Fair play, samhold og gode holdninger

Dette er et tilbud for familier med dårlig økonomi, der barna skal få skape sine egne ferieminner sammen med sin familie.

Ferieukene består av fire dager med hyggelige aktiviteter som Tusenfryd, klatrepark, diverse fysisk aktivitet, kinoturer, kulturopplevelser og annet, inkludert en overnatting i løpet av uken. Vi tilbyr 40 stk. tilbudet i hver ferieuke.  

Mandag og tirsdag i ferieuken er det forskjellige aktiviteter/utflukt. Onsdag til torsdag er det overnatting på hotell. 

KanoSørmarka2015

 

JenterpåSørmarka2015

Foto: Tur til Sørmarka 2015


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 22 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.