Kommende aktiviteter

20 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening
23 jul 2018
11:00AM - 03:00PM
Eldreenergi
23 jul 2018
04:00PM - 05:00PM
Styrketrening/ Engaaktiv
24 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening

Jobbsjansen

Kunne tenke deg unik jobberfaring gjennom Vålerenga? Nå ser vi etter unge talenter utenfor banen og inviterer til fellesmøte mandag 12.mars!

Christoffer Vålerenga Unge Lederskole 1

Christoffer Øverland

Ønsker du å ha Vålerenga på CVen, skaffe deg verdifull erfaring og bli med i et nytt og spennende nettverk? Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Samfunn inviterer nå til ung lederskole!

Kunne du tenke deg å:

  • Jobbe som trener
  • Bli fotballdommer
  • Ta førstehjelpskurs
  • Jobbe med arrangement, kommunikasjon, eller markedsføring
  • Bli kjent med nye mennesker

Jobbsjansen og Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn søker ungdom mellom 17 og 25 år som står uten skoleplass eller jobb. De vil få en unik sjanse til å få arbeidstrening i klubben og hos en av våre samarbeidspartnere.

Oppstart er tirsdag 6. Februar 2018

jobbsjansen 140612a

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn var vertskap for den 9. EFDN-konferansen denne uken. 90 representanter fra over 54 klubber i Europa var tilstede. Blant annet ansatte fra Barcelona, Chelsea, Werder bremen, Tottenham og mange flere. Konferansen ble holdt på Intility Arena. Klubbens nye stadion og at Vålerenga fotball var med å stifte nettverket var noen av grunnene Vålerenga ble valgt til å holde konferansen.

Tur til leos lekeland 1

 

 

Eldreenergi sto på agendaen til to av jobbsjansens deltagere og jeg tok en prat med Mia som var sammen med Shukri. Eldreenergi er et tilbud for eldre hvor målet er fysisk aktivitet sammen med en dyktig instruktør. Instruktøren besøker ulike eldresentre i Oslo. Mia og Shukri besøkte eldresentrene på Smestad, Fagerborg, St. Haugen og Manglerud.
Jobbsjansen, som er et prosjekt i regi av Vålerenga samfunn, er et alternativ til arbeidstrening som mange er fornøyd med. Jeg spurte Mia om hvordan hun hadde det på Eldreenergien og Jobbsjansen.

Jobbsjansen har kommet seg godt i gang, denne uken har de fleste skolene i Oslo høstferie og Vålerenga samfunn har arrangert ulike aktiviteter for ulike aldersgrupper. Ved den anledningen så er alle i Jobbsjansen ute å hjelper til med de forskjellige aktivitetene som foregår.

 

På de store kunstgressbanene er det stor aktivitet med fotballskole for barn og unge, fire stykker fra jobbsjansen deltar i ferieaktivitetene og har tatt turen til Teknisk museum for å ha det gøy og skape gode minner samme med de påmeldte familiene. To stykker reiser rundt i Oslo til forskjellige eldresentre for å aktivisere de eldre til en bedre hverdag, og i tillegg er det en fra jobbsjansen som bidrar som vaktmester.

Hva er Jobbsjansen?

Jobbsjansen er et tiltak fra Vålerenga Samfunn for unge mellom 17-25 år som står uten skoleplass eller jobb. Her får de sjansen til å fylle opp CVen med kurs og aktiviteter og en unik mulighet til å danne kontakter og gode referater til senere. Vålerenga samfunn samarbeider med sine samarbeidspartnere for å få alle deltakere ut i praksis eller der deltakere selv ønsker utplassering.

 

 Hva synes du om Jobbsjansen?

 

“Jobbsjansen synes jeg er veldig bra for ungdommer som står uten skoleplass og arbeidsplass. Jeg synes det er veldig bra at vi får muligheten til å komme oss ut i arbeidslivet. Vi får også masse nyttig informasjon og kurs. Det er slik jeg har endt opp på fotballskolen, som jeg syns er ganske kult, og jeg har det gøy!”

- Adalat 

Adalat fotballskole 1

Adalat på fotballskole

 

I forbindelse med derbyoppgjøret mellom VIF og LSK på søndag, arrangerte deltagerne fra Jobbsjansen årets siste konferanse for ungdom. Tittelen for denne konferansen het "Let's go - Let's grow", og var ment for å motivere og inspirere ungdom til å fullføre videregående skole. Etter konferansen fikk alle pizza og billetter til å se den super-viktige kampen mellom Vålerenga og vår ergeste rival; Lillestrøm. 

nettsidebilde

En ungdomskonferanse om å lykkes på skolen!

 

Jobbsjansen i Vålerenga Fotball og Oslo kommune inviterer til en konferanse for ungdom om å lykkes på skolen.

Vålerenga Fotball har siden 2006 jobbet med arbeidstrening for ungdom gjennom suksessprosjektet Jobbsjansen. Klubben har gjennom de siste 10 årene fulgt opp mer enn 300 ungdommer. 70% av disse har fått jobb eller gått tilbake til skolebenken.

Konferansen Let`s go – let`s grow skal gi inspirasjon og motivasjon til ungdom over 16 år slik at enda flere fullfører videregående opplæring!

Idrett og kultur kan være en faktor som hjelper ungdom til å mestre skolen.

Det blir ulike foredragsholdere som kommer for å motivere ungdom!

Etter foredragene får deltakerne pizza/brus og se kampen Vålerenga-Lillestrøm.

 

Konferansen er gratis og åpen for alle. Velkommen J

 Søndag 30. oktober kl 15-20 (kamp mot Lillestrøm).

Påmelding på  denne linken

Opplys eventuell matintoleranse/halalønske i kommentarfeltet.

NB! Inngang E på Ullevål stadion.

Påmeldingsfrist: Torsdag 27. oktober!

For mer informasjon ta kontakt med Lars Eirik Eggen på mobil: 90062093

 

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 147 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.