Kommende aktiviteter

24 apr 2019
05:00PM - 08:00PM
Ung Leder samling, Mitt Valg- kurs
25 apr 2019
11:00AM - 02:00PM
Vennecup
25 apr 2019
12:00PM - 01:00PM
Kamp Gatelaget: Vålerenga - Lillestrøm
26 apr 2019
12:00PM - 01:00PM
Kamp Gatelaget: Ham Kam - Vålerenga

I forbindelse med derbyoppgjøret mellom VIF og LSK på søndag, arrangerte deltagerne fra Jobbsjansen årets siste konferanse for ungdom. Tittelen for denne konferansen het "Let's go - Let's grow", og var ment for å motivere og inspirere ungdom til å fullføre videregående skole. Etter konferansen fikk alle pizza og billetter til å se den super-viktige kampen mellom Vålerenga og vår ergeste rival; Lillestrøm. 

nettsidebildeDyktige foredragsholdere

Hovedbudskapet i denne konferansen var bygget på motivasjon, og dette var våre foredragsholdere veldig tydelig på. Morten Åsli var førstemann ut, og med sin kompetanse som mental trener snakket han om hvordan man kunne ta styr i sitt eget liv. Etter en halvtime sto Nassima Dzair for tur, der hun pratet om å aktivere enhvers potensiale til det maksimale. Vi i Vålerenga Samfunn ønsker å takke disse to for to lærerike timer.  

Stor innsats fra Jobbsjansen

Etter denne konferansen er det viktig at vi også erkjenner den gode innsatsen fra gjengen vår i Jobbsjansen. Denne konferansen hadde som tillegsmål å gi våre deltagere erfaringen av å arrangere noe stort, og det ble en positiv, men også utfordrende, opplevelse. Samtlige av deltagerne bidro med sine ideer, og det er trygt å si at konferansen ikke hadde blitt like vellykket uten dem. En av våre Jobbsjansen-deltagerne, Amar (20), tok utfordringen om å være konferansier for første gang, og vi tok en prat med han idag:

Hvordan var opplevelsen din med å være konferansier? 

- Jeg synes opplevelsen var veldig positiv og lærerik. Jeg tenkte først at 50 personer var mange og at de ville se ut som en stor gjeng, så jeg var ganske nervøs og spent, men når jeg så hvordan det egentlig var klarte jeg å roe meg ned. Starten gikk litt dårlig når tungen min krøllet seg et par ganger, men etterhvert som tiden gikk ble jeg mer og mer komfortabel i det. Til slutt kan jeg si at det gikk ganske greit, jeg er fornøyd. 

Du sa jo først nei til å gjøre dette, men så ombestemte du deg - hvorfor det? 

- Dette er jo noe som er ute av min komfortsone, så min første respons var nei. Men så tenkte jeg "hvorfor ikke prøve?". Jeg skjønte at Connie også trengte en partner, så jeg ville bare hjelpe henne. Det er jo viktig å gå ut av sin komfortsone for å utvikle seg, er det ikke det? 

Er du glad du gjorde det? 

- Veldig glad! 

Pizza og VIF-kamp

Etter selve konferansen fikk alle tilbudt pizza og brus, og som en belønning fikk alle også se på hatkampen mellom VIF og LSK. Resultatet ble kanskje uavgjort, men det er ingen tvil om hvem som hadde det peneste målet! 

Til slutt ønsker vi i Vålerenga Samfunn å takke alle som bidro med å gjøre denne konferansen til en veldig fin opplevelse, tusen takk! 

IMG 6471

Amar og Connie, våre dyktige konferansierer

Foto: Lars Erik Eggen

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 84 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.