Kommende aktiviteter

11 apr 2019
12:00AM
Vennecup

Tur til leos lekeland 1

 

 

Eldreenergi sto på agendaen til to av jobbsjansens deltagere og jeg tok en prat med Mia som var sammen med Shukri. Eldreenergi er et tilbud for eldre hvor målet er fysisk aktivitet sammen med en dyktig instruktør. Instruktøren besøker ulike eldresentre i Oslo. Mia og Shukri besøkte eldresentrene på Smestad, Fagerborg, St. Haugen og Manglerud.
Jobbsjansen, som er et prosjekt i regi av Vålerenga samfunn, er et alternativ til arbeidstrening som mange er fornøyd med. Jeg spurte Mia om hvordan hun hadde det på Eldreenergien og Jobbsjansen.


Hva synes du om eldreenergien?

- Jeg synes at det var veldig spennende og morsomt å se på instruktøren løpe fra sted til sted, og den gleden og energien hun hadde for de eldre.

 

 

Er du fornøyd med arbeidstreningen?

 


- Jeg tror jeg hadde blitt fort sliten. Instruktøren går hyppig fra sted til sted og holder et høyt tempo. Å jobbe med eldre er en ting, men eldreenergi er spennende, men kanskje ikke noe jeg personlig kommer til å jobbe med.

 

 

Hvordan trives du i jobbsjansen?

- Jeg elsker det og vil ikke forlate det. De kan godt være vennene mine hele livet mitt.”

 

 

Etter flere besøk på eldresentrene, dro de videre til Leos Lekeland med familier som hadde meldt seg på aktiviteter i ferieuka. Her fikk barna leke og ha det gøy og dette er en god måte å aktivisere barn og gi de gode minner. Jobbsjansens deltakere var også aktivt med på trampolinene.

 

Liban Leos lekeland

Liban koste seg på Leos lekeland

 

 

Flyktningfotball

 

Fotball er en fin idrett og en mulighet til å inkludere mennesker. Et av tilbudene som Vålerenga samfunn har er Flyktningfotball. Tilbudet er for flyktninger som bor på ulike mottak i Oslo. Det er trening en gang i uken. Deltakere blir fraktet fra mottaket til Vallhall arena med buss og får 90 minutter trening ukentlig. Sammen med trenere fra Vålerenga samfunn deltok Shokhrukh og Shukri fra Jobbsjansen. Deres oppgave var å hjelpe til og vise øvelser.

 

 

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 24 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.