Kommende aktiviteter

11 apr 2019
12:00AM
Vennecup

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn var vertskap for den 9. EFDN-konferansen denne uken. 90 representanter fra over 54 klubber i Europa var tilstede. Blant annet ansatte fra Barcelona, Chelsea, Werder bremen, Tottenham og mange flere. Konferansen ble holdt på Intility Arena. Klubbens nye stadion og at Vålerenga fotball var med å stifte nettverket var noen av grunnene Vålerenga ble valgt til å holde konferansen.

 

European Football For Development Network (EFDN) er en paraplyorganisasjon for alle samfunnsavdelinger i europeiske fotballklubber. Organisasjonen har siden oppstart i 2014 jobbet for å bruke fotball som et verktøy for inkludering og integrering av de svakeste i samfunnet vårt. EFDN har som mål å jobbe med alle samfunnsavdelinger i Europa, og bistå med å gjennomføre ulike tiltak som kan løse problemer i samfunnet. Vålerenga fotball har vært medlem av organisasjonen siden oppstart og ser på EFDN som en viktig støttespiller.

Under årets konferanse ble det holdt flere innlegg der klubbene presenterte sine prosjekter. Målet med dette var å dele kunnskap og ideer slik at flere klubber kan starte nye prosjekter. I tillegg til presentasjonene, ble det holdt diskusjoner rundt ulike temaer der representantene drøftet problemstillinger og ulike løsninger. Temaer som ble diskutert var fysisk og psykisk helse, inkludering, integrering og flyktningkrisen. Medlemmer av EFDN var i tillegg til stede under Vålerenga Samfunns treninger for gatelaget, gåfotballen og flyktningsfotball. Medlemmene viste stor interesse for prosjektene Vålerenga gjennomfører og var spesielt imponert over åpenheten til klubben overfor lokalsamfunnet.

I tillegg til de ansatte i samfunnsavdelingen hos Vålerenga fotball bidro våre fantastiske praksisstudenter fra Jobbsjansen. De var tilstede begge dagene og bidro med praktiske gjøremål og positiv arbeidsmoral.

Alle ansatte fra de ulike europeiske klubbene bodde på Scandic Hotell Helsfyr, de var kjempefornøyd med god service og beliggenheten av hotellet. Vi takker Scandic Helsfyr for fantastisk samarbeid!

Vi takker EFDN og alle deltakerne for en hyggelig konferanse!

 

Lars Eirik EFDN konferanse høst 2017

 

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 23 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.