Kommende aktiviteter

20 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening
23 jul 2018
11:00AM - 03:00PM
Eldreenergi
23 jul 2018
04:00PM - 05:00PM
Styrketrening/ Engaaktiv
24 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening

 

Jobbsjansen og Vålerenga Fotball søker ungdom mellom 17 og 25 år som står uten skoleplass eller jobb. De vil få en unik sjanse til å få arbeidstrening i klubben og hos en av våre samarbeidspartnere.

- Vi søker etter engasjerte og positive umgdommer, forteller Leder Marte Edvardsen.

Jo raskere du søker, jo større er sjansen for en helt unik mulighet til å jobbe i Vålerenga Fotball.

Ungdommene får muligheten til å skaffe seg verdifull arbeidserfaring hos en av Vålerenga Fotballs samarbeidspartnere. I tillegg vil ungdommene jobbe med aktivisering av barn og ungdom i regi av prosjektet Vålerenga mot rasisme og Inkluderingsprosjektet, bidra hos VIF Media og jobbe som instruktør på Vålerenga Fritidsordning eller Fotballakademi.

- Kandidatene vil også jobbe med barn og ungdom i ulike bydeler gjennom forskjellige tiltak som Jobbsjansen iverksetter, forteller Edvardsen.

Har du spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Marte Edvardsen på 98669171.

Tilbudet: Vålerenga Fotball gir motiverte ungdommer en unik mulighet til å jobbe i klubben eller å få en karriere hos våre samarbeidspartnere. Samtidig med jobben kommer du på innsiden av Oslos Stolthet!

Muligheten: I Vålerenga Fotball vil du jobbe med aktivisering av barn og ungdom i regi av prosjektet Vålerenga mot rasisme, bidra hos VIF Media og hjelpe Vålerenga Fritidsordning. I tillegg vil du få muligheten til å trene fotball og på helsestudio flere ganger i uken.

Sjansen: Etter arbeidstreningen på 5 måneder vil du ved god innsats kunne få jobb i prosjektet Jobbsjansen eller hos en av våre samarbeidspartnere.

Hvem kan søke?
Gutter og jenter 17-25 år
Uten arbeid eller skoleplass
Bosatt i Oslo og Akershus

Trykk her for søknadsskjema

Søk nå for nye utfordringer og mye moro!

Deltakerne vil få mange nyttige kurs i Vålerenga Fotball, opplæring hos en samarbeidspartner, mye utstyr og frynsegoder. I tillegg vil de få opplevelser og minner for livet.

I prosjektperioden vil ungdommene jobbe 3 dager hos en samarbeidspartner og 2 dager i Vålerenga Fotball. Ungdommer som etter 5 måneder har vist en god arbeidsinnsats vil få tilbud om jobb hos en av våre samarbeidspartnere.

Praktisk informasjon

Prosjektet er et samarbeid med NAV Arbeid hvor det opprettes praksisplasser for de kandidatene som blir tatt inn. Det er en forutsetning at du er registrert arbeidsledig hos NAV for å delta. Praksisplass lønnes med individstønad eller dagpenger - ca 300 kroner pr dag.

NB! Prosjektet går på dagtid og kan ikke kombineres med skole eller annen jobb på dagtid.

Har du spørsmål kan du ringe leder for Jobbsjansen Marte Edvardsen på mobil : 986 69 171 eller sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: kontinuerlig opptak

Oppstart: september og februar

Trykk her for søknadsskjema

 Les mer om Jobbsjansen her.


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 133 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.