Kommende aktiviteter

20 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening
23 jul 2018
11:00AM - 03:00PM
Eldreenergi
23 jul 2018
04:00PM - 05:00PM
Styrketrening/ Engaaktiv
24 jul 2018
12:00PM - 01:00PM
Gatelaget trening

Vålerenga mot Rasisme

bilde 1

Fredag 14.juni arrangeres Fargerik fotball for 22.gang.

Vålerenga Mot Rasisme inviterer barneskoler (5.6. og 7.klassinger) fra hele Oslo øst til å være med på en dag med fotballkamper, gøyale aktiviteter og underholdning. Denne dagen har et stort fokus på Fair Play, samhold, vennskap og gode holdninger.

 

På mandag var Tor Sandnes fra Aball1 på besøk i Jordalhallen. Det var populært. Barn og ungdom fikk prøve seg på Aball1 – som har blitt et populært læringsverktøy kombinert med fysisk aktivitet.

Av: Jørgen Klem

 

Aball 1 på jordall hallen

 

Aball1 er tall- og bokstavballene som på en helt ny og innovativ måte, kombinerer fysisk aktivitet med faglig læring og morsom oppgaveløsing i fellesskap! Aball1 er det nye, sosiale og teoretiske læringsverktøyet som motiverer alle barn, unge og voksne til deltagelse (http://aball1.com/hjem/).

På mandag åpnet VIFs samfunnsavdeling dørene til Jordalhallen og inviterte elever fra Vålerenga og Jordal skole til aktiviteter.

Respektløkka er et gratis treningsarrangement hvor alle er velkommen til å drive fysisk aktivitet. Mellom 15-20 barn tok turen, og de drev ulike aktiviteter som fotball, håndball, innebandy, frisbee og turn.

Representant fra VIF og forbilder fra skolene er aktivitetsledere.

Vålerenga tilbyr dette opplegget to ganger i uka gjennom hele skoleåret:

Mandager i Jordalhallen: 14:30-16

Onsdag på F21: Kl.14:30-16 (Oppstart onsdag 29.november).

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn arrangerte torsdag 14/11 vennecup for barneskoler i Oslo. Elever fra ulike skoler i bydel Gamle Oslo, Grünerløkka, Alna og Bjerke deltok i en turneringen. Det var elever fra 5-7. trinn og det ble spilt aldersbestemte kamper.

Vennecup høst 2017

 

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn tilbyr i år, som i fjor, fotballtreninger for asylsøkere. Beboere på forskjellige mottak i Oslo får muligheten til å trene en gang i uken på Valle Hovin sammen med dyktige instruktører fra klubben. Vålerenga tilbyr tjenesten fordi vi tror på integrering gjennom idrett samtidig som deltakerne får et avbrekk fra sin daglige rutine.

 

 

Stiftelsen startet tilbudet i høst 2016. Formålet med treningene er å tilby fysisk aktivitet til deltakerne siden de får lite mulighet til dette på mottakene. Samtidig gir tilbudet beboere sjansen til å integrere inn i det norske samfunnet. Under treningene legger vi vekt på verdier som Fair Play, respekt og likestilling.

 

 

Treningene har siden oppstart i høst 2017 bestått av to treningsøvelser som varer i 30 minutter og til slutt spilles det en kamp. Det har vært bra oppmøte med interesserte og ivrige deltakere som setter veldig stor pris på tilbudet. Det planlegges kamper for deltakerne mot andre lag!

 

 

Fargerik Fotball ble arrangert fredag 16.juni på Valle-feltet, og den gode stemningen blant deltakere og arrangørene vitnet om en veldig fin dag.

Dagen inneholdt foruten fotballkamper med fokus på Fair Play, appeller om gode holdninger på scenen, konsert med UKM (Ung Kultur Møtes), besøk fra A-lags-spillere fra Vålerenga, servering av vann og is, Deltakerne hadde foreberedt seg godt ved å sette seg inn i Fair Play-reglementet, lage fine spillertrøyer, lagnavn og heiarop.

Arrangementskomiteen syntes det var veldig stas å kunne avslutte dagen med å dele ut premier til lagene som hadde gjort en ekstra god innsats. 

Se innslag fra arrangementet her: Fargerik Fotball 2017 

 FF2017Scenen

 

Torsdag 17.november fikk vi arrangert årets nest siste Vennecup for noen av byens livligste barn. Totalt deltok 18 klasser og omtrent 400 barn fikk oppleve gleden av å spille fotball. Med god hjelp fra Jobbasjansen og Gatelaget ble dette en meget vellykket turnering, senere omtalt som «den beste Vennecupen noen sinne». 

IMG 3017

Søndag var de utvalgte forbildene fra skoler i bydel gamle Oslo og bydel Grorud samlet til seminar og kamp på Ullevaal stadion.

Forbildeprosjekt

På onsdag arrangerte vi Norges første Gå-fotballturnering!

Lagbilde VIFLYN mini

VIF Mot rasisme 240612a

Vi er 1 av 10 klubber som kan vinne årets samfunnsprosjekt i ECA Awards 2016!!

Les mer her!

Vålerenga fotball deltar i et omfattende europeisk prosjekt! 

Se video og les mer her! 

Fargerik Fotball feiret 20-års jubileum idag,  og over 1000 barn samlet seg for å spille turnering på Vallefeltet i dag. Selveste Statsministeren åpnet arrangementet med god hjelp fra Daniel Fredheim Holm og Mohammed Abdellaoue. Se video fra åpningen og intervju med Erna Solberg og daglig leder i stiftelsen, Lars Eirik Eggen, her, og flere bilder her.

I forbindelse med jubileumsdagen lagde også elevene ved Fyrstikkalleen skole en veldig fin reportasje. 

Les mer om reportasjen og se den her!  

Vålerenga Fotball feiret 100-års-jubileumet med å invitere to stor-lag til Ullevål. Vålerenga Mot Rasisme benyttet anledningen til å få alle spillerne til å fronte viktige budskap under kampene.

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 146 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.