Kommende aktiviteter

21 des 2018
07:00PM - 10:00PM
Flyktningefotball

Torsdag 17.november fikk vi arrangert årets nest siste Vennecup for noen av byens livligste barn. Totalt deltok 18 klasser og omtrent 400 barn fikk oppleve gleden av å spille fotball. Med god hjelp fra Jobbasjansen og Gatelaget ble dette en meget vellykket turnering, senere omtalt som «den beste Vennecupen noen sinne». 

IMG 3017

Fair Play

Vennecup er en gratis turnering som arrangeres for å aktivisere elever på skoler i Oslo øst. Et av hovedmålene til denne cupen var å bruke aktivitet som virkemiddel for å lære elevene Fair Play. Gjennom denne turneringen ønsket vi å lære barna rettferdighet og respekt, og vi er veldig sikre på at de fikk et inntrykk av dette. Med godt humør og stor positivitet både fra dommere, lagledere og spillere ble det plutselig veldig lett å arrangere en slik turnering.    

Stor innsats fra Jobbsjansen og Gatelaget

Som en del av kompetanseutviklingen til deltakerne våre i Jobbsjansen og Gatelaget, fikk hver og en blitt med på å føle ansvar i en slik turnering. Alle fikk hvert sitt ansvarsområde, og alle utførte etter hvert arbeidet eksemplarisk. Med god veiledning og planlegging fra de hovedansvarlige ble det til slutt veldig lite som kunne gå galt.

Til slutt fikk alle i arrangørteamet luftet sine tanker under evalueringsmøtet, og det ble konkludert med at god stemning og ivrige barn er det som beskrev turneringen best. Vi er svært fornøyde med turneringen, og venter ivrig på komme i gang med neste Vennecup 08.desember. 

IMG 3048

IMG 3041


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 68 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.