Kommende aktiviteter

11 apr 2019
12:00AM
Vennecup

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn arrangerte torsdag 14/11 vennecup for barneskoler i Oslo. Elever fra ulike skoler i bydel Gamle Oslo, Grünerløkka, Alna og Bjerke deltok i en turneringen. Det var elever fra 5-7. trinn og det ble spilt aldersbestemte kamper.

Vennecup høst 2017

 

Turneringen ble spilt inne i Vallhall Arena og det ble spilt 7`er fotball. Det var en keeper og seks utespillere som spilte per lag og det var et lag per skoleklasse. Kampene ble spilt i 20 minutter der guttene spilte de første 10 minuttene og jentene spilte de siste 10 minuttene. Det var 10 minutter pauser mellom kampene der elevene kunne enten ta en liten pause eller delta i ulike aktiviteter. Alle lag stilte opp med hyggelige elever som var flinke og viste respekt for hverandre. Fokuset under cupen var Fair Play og dette var noe alle lag prioriterte. Lagene stilte med fantastiske heiagjenger som støttet sine lag og bidro med herlig stemning.

Deltakere fra jobbsjansen var med på å arrangere vennecupen. De lagde program for cupen, lagde kampoppsett og spilleregler. I tillegg bidro de som vakter, dommere og hadde ansvar for ulike aktiviteter i pausene. De var som alltid kjempeflinke og ansvarsfulle.

Vi takker alle skoler for en herlig vennecup og gleder oss til neste!

 

 

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 57 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016 Web Norge.