Matutdeling til Gatelagspillerne

Det er krevende tider med mye restriksjoner, og for mange av spillerne fra vårt Gatelag er mangel på rutiner og usikkerheten om dagen en påkjenning. Vålerenga Samfunn gjør hva vi kan for å følge opp spillerne våre, og har i samarbeid med Matsentralen denne uken utlevert mat til spillerne.

Alternative møtepunkter

Gatelaget har stort sett opprettholdt møtepunkter gjennom store deler av tiden siden Covid-19 meldte sin ankomst i mars i fjor. Til tross for at fotball ikke har vært tillatt store deler av tiden og det har vært strenge smittevernsregler, har trenerteamet vært kreative og blant annet tatt med Gatelaget på gåturer i skogen, utendørs styrketrening, frisbeegolf og langrennsturer. 

 

Vallefeltet stengt 

Tidligere denne uken ble Vallefeltet stengt for organisert trening, og all form for organisert trening er ikke tillatt inntil videre. Det er en krevende tid for mange av Gatelagsspillerne. Viktigheten av å være en del av et fellesskap og ha noe å ta seg til er stor for alle, men for personer i en prosess der de prøver å bli eller holde seg rusfrie kan det være ekstra utfordrende.

Utlevering av mat fra Matsentralen

I samarbeid med Matsentralen Oslo, som legger til rette for å omfordele overskuddsmat fra matbransjen til ideelle organisasjoner som hjelper vanskeligstilte, tilbyr Vålerenga Samfunn spillerne fra vårt Gatelag å hente matforsyninger en gang i uka. Denne uken kunne ikke det la seg gjøre på grunn av restriksjoner, og derfor har vi kjørt ut mat til spillerne. 

Arbeidet til matsentralen hjelper matbransjen og redusere matsvinn, og ideelle organisasjoner med å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner. Et vinn-vinn konsept, som Vålerenga Samfunn er glade for å kunne glede gatelagsspillerne med i denne utfordrende tiden!

About Author

Matutdeling til Gatelagspillerne
Rull til toppen