Hyggelig oppmerksomhet til Gatelaget i en krevende tid!

Organisert aktivitet for voksne har vært stengt landet over i ett helt år og har påvirket all aktivitet for gatelagsspillerne. Nå har gatelagsspillerne fått løpesko Mizuno og VIF- treningsdresser av Vibeke Westbye Skofteruds Minnefond. Dette gir motivasjon til egentrening i en krevende tid uten fotball.

Fotballsko byttet ut med løpesko

Fotballskoene til spillerne på Gatelaget har ligget på hylla lenge på grunn av COVID-19, og det tærer på motivasjonen for spillerne som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus. Nå har gatelagsspillerne fått nye joggesko av Mizuno, som gjør at de enklere kan drive med egentrening. 

Salgs- og markedskoordinator i Mizuno, Andreas Borgersen, synes det var hyggelig å kunne gi en oppmerksomhet til spillerne på Gatelaget i den krevende tiden. 

– Vi hadde lyst til å være med på å sponse Gatelaget med joggesko i en krevende tid. Vi er jo stolt leverandør av løpesko til A-laget, så da synes vi det var ekstra hyggelig å også kunne støtte denne delen av klubbens aktivitet. Det er en tøff periode vi går gjennom i disse tider, så da håper vi at et lite bidrag fra oss kan være med å skape noe positivt for spillerne på laget, forklarer Borgersen.

Nye treningsdresser fra Vibeke Skofteruds minnefond

Gatelaget har også fått støtte av Vibeke Westbye Skofteruds Minnefond som har gått til nye treningsdresser til spillerne. Minnefondet skal videreføre verdiene og engasjementet til Vibeke Skofterud og gir støtte til allmennyttige og veldedige formål innen psykisk og fysisk helse.

Styremedlem i minnefondet, Kristin Westbye, sier at de er stolte av å kunne være bidra.

– Vi i Minnefondet er stolte av å kunne være bidragsyter til den flotte jobben dere gjør med inkludering, integrering og ikke minst gi rusavhengige mulighet til å bli sett og gi dem håp for en verdig fremtid. Det er veldig givende at vårt bidrag kan være en inspirasjon for gatelagsspillerne i en utfordrende hverdag. Aktivitet gir glede, håp og inkludering. All honnør til Vålerenga Samfunn og alle de aktivitetene dere gjennomfører. Dette hadde Vibeke vært stolt over, det er veldig i hennes ånd.

Gatelaget til Vålerenga Samfunn hjelper spillere å skaffe rutiner i hverdagen og å holde seg unna rus. Tilhørighet og et godt sosialt miljø er viktig for den ivrige gjengen som vanligvis møtes to – tre ganger i uka for å spille fotball og trene styrke. Det å ha like treningsdresser og bære VIF-logoen styrker tilhørigheten i laget og er definitivt noe spillerne synes er stas.

Gatelagsspiller William er veldig takknemmlig og glad for støtten spillerne har fått av både Mizuno og Vibeke Skofteruds minnefond

– Dette passer veldig bra! Vi trenger skikkelig utstyr for å drive med egentrening nå som alt er stengt, sier gatelagsspiller William, ikledd nye treningsdressen i bildet øverst i saken. 

Gatelagsspiller Sanjay med nye joggesko!

Motiverende for å fortsette å trene

– Dette gjorde noe med motivasjonen etter en vinter med lite trening gjennom fotballspilling og mye snø ute, og når treningssentrene er stengte i tillegg, forklarer Sanjay som også spiller for Gatelaget.

Trener for Gatelaget, Henrik Tellefsen Gimle, sier han er veldig glad for støtten Gatelaget får i denne perioden.

– Vi er ekstremt takknemlige for at Mizuno og Vibeke Westbye Skofteruds Minnefond som ønsker å støtte oss i en vanskelig og krevende periode. Dette gir virkelig motivasjon og det er veldig hyggelig å bli satt pris på. For mange av spillerne på Gatelaget kan økonomien være utfordrende, og derfor kommer denne støtten ekstra godt med for de, avslutter Tellefsen Gimle.

About Author

Hyggelig oppmerksomhet til Gatelaget i en krevende tid!

Én kommentar til “Hyggelig oppmerksomhet til Gatelaget i en krevende tid!

Kommentarer er stengt.

Rull til toppen