Coop utvider samarbeidet med Vålerenga

Coop blir samarbeidspartner med hele Vålerenga-familien med forsterket fokus på like muligheter og samfunnsansvar.

Hele Vålerenga-familien med på laget

Coop er Norges nest største dagligvareaktør med nesten 1,9 millioner medeiere og er en av landets største samarbeidspartnere av idretten. Coop har vært samarbeidspartner av breddelagene og kvinnelaget til Vålerenga siden 2018, men utvider nå samarbeidet til å gjelde hele Vålerenga Fotball-familien fra og med denne sesongen. Det betyr elitelagene for kvinner og herrer, og Vålerenga Samfunn. Avtalen løper ut 2023 og er en betydelig avtale for Vålerenga Samfunn – og Fotball-familien. 

-Vålerenga og Coop er opptatt av de samme verdiene, og klubben har et sterkt samfunnsengasjement. En viktig forutsetning for Coop er at avtalen skal ha et stort fokus på like muligheter for alle uavhengig av kjønn, etnisitet, legning eller økonomisk bakgrunn, sier Alexander Gustavsen som er markeds- og analysesjef i Coop Øst.

Fokus på samfunnsansvar og bærekraft

Vålerenga-familien gleder seg over å utvide samarbeidet med Coop. I tillegg til profilering på drakter og arena vil Coop og Vålerenga gjennomføre aktiviteter med fokus på bærekraft, og samarbeid med prosjektet Like Muligheter som jobber for bedre rammebetingelser for jenter – og kvinneidretten.

-Vi i Vålerenga Samfunn setter stor pris på en samarbeidspartner som har et så stort fokus på samfunnsansvar og bærekraft. Vålerenga er så mye mer enn fotball, vi er klubben for alle! Og at vi nå får Coop med på laget gjør at vi kan hjelpe enda flere som trenger det litt ekstra. Vi ser frem til å både videreutvikle, samt å utvikle nye, prosjekter sammen med Coop i årene som kommer sier daglig leder i Vålerenga Samfunn, Jannicke Aas.

Storfornøyde med det nye partnerskapet

Vålerengas elitelag for kvinner og herrer er storfornøyd med partnerskapet med Coop.

-Vi har hatt fire fine samarbeidsår med Coop som nå virkelig viser sitt brede fotballengasjement når de nå står bak hele «verdikjeden» til Vålerenga. Fra barn og ungdom, til gatelaget og A-lagene. Det blir ikke bedre enn det sier en glad markedsansvarlig i Vålerenga fotball, Jens August Dalseng, og får støtte av sin kollega på herrelaget:
-Coop har jo virkelig bidratt i idretten gjennom sine aktiviteter i løpet av de siste årene. De har også vært en veldig god støttespiller til Vålerenga bredde og damer og det at vi nå kan samarbeide med Coop på tvers av hele klubben er vi veldig stolte av. Coop setter samfunnsansvar veldig høyt og kampen om likestilling har aldri vært viktigere i idretten og generelt i samfunnet. Her skal vi som klubb stå frem som en enhet og bidra til at flere aktiviteter i årene fremover. Coop vil frem til 2024 være synlig på draktene til begge A-lagene og i tillegg være hovedsponsor av Vålerenga Samfunn og Gatelaget. I tillegg planlegger vi i felleskap med Norsk Toppfotball interncup for samvirkelagene i hele Norge denne høsten hvor vi fasiliteter og NTF koordinerer. Dette er noe vi håper å få til hvis smittesituasjonen er under kontroll og samfunnet har åpnet opp igjen avslutter entusiastisk Salgssjef i Vålerenga fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari.

Saken er omtalt i Avisa Oslo her: Vålerenga med storavtale – får ny draktsponsor

About Author

Coop utvider samarbeidet med Vålerenga
Rull til toppen