Ikaros starter innsamling til inntekt for ferieaktiviteter

Ikaros Oslo starter innsamling til inntekt for våre ferieaktiviteter for lavinntektsfamilier, kalt «Vålerengaksjonen 2021». Et fantastisk initiativ fra supportergruppa som ønsker å være med å utgjøre en forskjell. 

Vålerengaksjonen begynner på Vålerengas hjemmekamp mot Stabæk søndag 29/08, og varer frem til 26/09 på bortekampen på Bodø. Aksjonen skjer i form av en Spleis innsamling, der supportergruppa har satt det ambisiøst målet om å samle inn 150.000 kroner. Alle pengene som blir samlet inn via innsamlingen går direkte til stiftelsens prosjekt «ferieaktiviteter for lavinntektsfamilier». 

Dette er hva Ikaros selv skriver om VÅLERENGAKSJONEN: 

Endelig er vi tilbake på tribuna. Endelig begynner vi å se enden på pandemien. Det siste halvannet året har vært tungt for oss alle, men særlig de som hadde minst fra før er blitt hardt rammet.  Ikaros Oslo har derfor tatt initiativ til Vålerengaksjonen, for å gi et bidrag til de som sliter nå.

Vålerengaksjonen er ment å være en innsamlingsaksjon på vegne av Vålerengafamilien til et veldedig formål i lokalsamfunnet vårt. Dersom tiltaket blir en suksess ser vi for oss at det blir en årlig aksjon med ny mottaker hvert år.

Årets Vålerengaksjon går til inntekt for Vålerenga Samfunns ferietilbud for lavinntektsfamilier. Dette er et inkluderingsprosjekt som arrangeres fire ganger i året, og retter seg mot å gi familier som ikke har råd til å dra på ferie en opplevelsesfull uke. Tilbakemeldingen fra Vålerenga Samfunn er at de opplever at det er et særlig stort behov for dette tilbudet i kjølvannet av pandemien. De har dessverre også mistet støtten fra Bufdir (Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet) for dette prosjektet i år. Derfor vil Vålerengafamiliens bidrag være ekstra viktig for å videreføre denne ordningen.

Vi håper hele Vålerengafamilien støtter opp om dette gode formålet. Vi har satt en ambisiøs målsetning på 150.000 kr. Spleisen vil være åpen for donasjoner i en måned. Gi så det svir!

/Ikaros Oslo

 

Vålerenga Samfunn er dypt takknemmelig for initiativet og ønske til supporterne om å utgjøre en forskjell. Ferieaktivitetene er et prosjekt som betyr mye for mange! 

About Author

Ikaros starter innsamling til inntekt for ferieaktiviteter
Rull til toppen