Tur til Barcelona med Gatelaget

Gatelaget og trenerteamet var nylig i Barcelona. Det ble en opplevelsesfylt uke med fotballmatch på Camp Nou, utforsking av byens gater, kulturelle begivenheter og god mat. Gatelagsspillerne har jobbet dugnad i klubben for å få være med på turen. 

Årlig utenlandstur

Vålerenga Samfunn arrangerer en årlig utenlandstur med Gatelaget der hovedaktiviteten er å se Champions Leauge- fotballkamp. Spillerne jobber dugnad i klubben for å få være med på turen. I år har dugnadene blant annet bestått av setevask på Intility arena, salg av gatelagsmagasinet, arbeid i kiosk eller med billetter på kampdag eller andre småjobber som vasking av fjernkontroller.

Opplevelsesfylt tur

Den største opplevelsen for mange i løpet av turen var kanskje å besøke FC Barcelona sin arena Camp Nou. Til tross for mye regn var det god stemning hos samtlige i gruppen under kampen. Det var tipping i forkant av kampen og dansing på vei hjemover. 

Turen bestod videre av utforsking av Antoni Gaudi sine verker, Barcelonas gater, taubane over byen og mye god mat. 

Nedenfor kan du se en bildekarusell med noen fine øyeblikk fra turen;

About Author

Tur til Barcelona med Gatelaget
Rull til toppen