Fortum og Vålerenga med bærekraftig samarbeid

Fortum er en av de ledende strømleverandørene i Oslo-regionen og Nordens største strømleverandør, og nå blir Fortum også hovedpartner i Vålerenga.

Samarbeidsavtalen gjelder ut 2023-sesongen og gjør Fortum til en av klubbens største partnere i tillegg til at selskapet går inn som hele Vålerengas strøm- og bærekraftspartner.

– Som en av de ledende strømleverandørene på Østlandet og ikke minst i Oslo-regionen er det viktig for oss å gi tilbake til lokalsamfunnet. Dette samarbeidet vil gi grunnlag for ytterligere vekst i regionen, både for Vålerenga og Fortum, sier markedssjef i Fortum, Morten Willumsen.

Som hovedpartner er Fortum opptatt av å støtte hele klubben, og er spesielt opptatt av Vålerengas lange tradisjon med å være «klubben for alle». Samtidig ønsker Fortum å bidra til å styrke Vålerengas arbeid med bærekraft og samfunnsansvar.

– Vålerenga arbeid mot noen av FNs bærekraftmål, mangfold ved å være «klubben for alle»,
likeverd og miljø er god match for oss. Vi i Fortum støtter ikke bare eliten, men er også
opptatt av bredden og samfunnsansvaret som berører hele Stor-Oslo, sier han.

Fortum vil få sin logo på en sentral plass på drakta til Vålerenga Fotballs elitelag, i tillegg til å pryde shortsene til klubbens breddelag.

Avtale som gagner hele klubben
Med Fortum på laget får Vålerenga i tillegg til styrking av den sportslige satsingen en aktør som er genuint opptatt av bærekraft og samfunnsansvar. Markedssjef i Vålerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen-Ansari gleder seg stort over samarbeidet, og ikke minst at Fortum ser potensiale og verdien i et betydelig samarbeid med klubben.

– Dette er en avtale som kommer til å gagne hele klubben vår. Vi ønsker å ta tak i FNs
bærekraftsmål, og har fått en partner i Fortum som vi er sikre på vil bidra til at Vålerenga tar
steget både på og utenfor banen, sier Amundsen-Ansari.

Dette er Fortum
Fortum er en av de ledende strømleverandørene i Oslo-regionen og er i tillegg Nordens største strømleverandør. Fortum leverer strøm og smarte løsninger for bil, bolig og bedrift med fokus på energirådgiving, et mer effektivt og bærekraftig strømforbruk og full oversikt over eget forbruk og strømpriser gjennom Fortum-appen og våre hjemmesider.
Fortum heier på alle som tar miljøvennlige valg i hverdagen. Derfor får våre kunder hver måned muligheten til å ta en miljøutfordring som er enkel å gjennomføre, og som gjør en
forskjell både for miljøet og lommeboka. Det kan for eksempel være å kaste mindre mat, dusje litt raskere og selvsagt å bruke mindre strøm. For hver utfordring du tar, får du 24 timer gratis strøm.

Mer informasjon om Fortum finner du her: Nordens ledende energiselskap | Fortum.no

About Author

Fortum og Vålerenga med bærekraftig samarbeid
Rull til toppen