Vålerenga Samfunn inviterer til Fargerik Fotball

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn har gleden av å invitere til Fargerik fotball tirsdag 31.mai 2022. Fargerik fotball er for elever i 5-7. klasse fra skoler i Oslo. Klassene inviteres til Vallefeltet for å spille en uhøytidelig fotballturnering med fokus på Fairplay, vennskap og gode holdninger.  

Tradisjonsrik turnering

Fargerik Fotball ble startet av «Vålerenga mot Rasisme» i 1996, som på den tiden var der samfunnsarbeidet til klubben var organisert. Klubben og supporterne tok et oppgjør med, og et klart standpunkt mot, vold og rasisme gjennom fotballturneringen Fargerik Fotball. Turneringen siden vært et årlig høydepunkt for mange, og Vålerenga Samfunn har gleden av å invitere over 1000 barn fra ulike skoler i Oslo til arrangementet hvert år. På grunn av pandemien som har inntruffet landet det siste året har ikke Fargerik Fotball blitt arrangert siden 2019, og det er en glede å kunne invitere skoleklasser fra Oslo til Vallefeltet igjen for en dag med fokus på Fair Play, samhold, vennskap og gode holdninger!

Kampene som spilles er 7’er fotball, og lagene er klassevis. Kampene spilles ved at det i en omgang er gutter mot gutter og en omgang jenter mot jenter. 

Fotballkamper, konserter, konkurranse og annen moro!

I tillegg til fotballkamper på hele Vallefeltet, består turneringen av konserter og aktiviteter som bordtennis, fotballdart, hastighetsmåler og skuddvegg. Spillere fra A-lagene på dame- og herresiden til Vålerenga tar også besøket innom for å snakke med barna og spille en «Drømmekamp» mot dem.

Det er også gjeve konkurranser i løpet av dagen der klassene kan vinne priser for beste Fair-Play lag, beste draktsett, beste heiagjeng og beste lagnavn. 

Målet med Fargerik fotball er å samle barn med forskjellig bakgrunn til felles aktivitet, samspill, lek, moro og underholdning. Sette fokus på gode verdier og bli kjent med andre barn fra andre skoler. Øke forståelse og toleranse for ulikheter og mangfold.

Praktisk informasjon

Tid: Tirsdag 31.mai 2022

Hvem kan delta? Deltagelsen er klassevis i lag for skoler i Oslo fra 5.-7.trinn. Det spilles 7’er kamper med en jenter mot jenter en omgang, og gutter mot gutter en omgang.

Sted: Vallefeltet, like bak Vallhall Arena (Dronning Margretes vei 11, 0663 Oslo)

Påmelding: Via denne lenken: Påmelding Fargerik Fotball 2022

Påmeldingsfrist: 15.mai

Folkefullt på Vallefeltet under fargerik Fotball med 19 fotballbaner i bruk samtidig!

About Author

Vålerenga Samfunn inviterer til Fargerik Fotball
Rull til toppen