Vålerenga Samfunn arrangerer ferieaktivitet i sommer!

Vålerenga Samfunn arrangerer ferieaktiviteter for familier i uke 25 og 33 i sommerferien. Det blir en uke full av ulike aktiviteter for hele familien og overnatting på hotell!

Vålerenga Samfunn arrangerer to uker med ferieaktiviteter sommerferien 2022, som en del av vårt inkluderingsarbeid. Målet er å skape gode opplevelser og at familiene kan skape ferieminner sammen.

Hver ferieuke består av ca. 40 deltagere. Deltagerne blir godt kjent i løpet av uken, og det skapes et godt samhold. Foreldre knytter nye nettverk og lærer om hvilke muligheter som finnes innenfor idretten. Barna som deltar møter også venner og lærer om idrettens verdier som Fair Play, samhold og gode holdninger. Tilbudet er for familier med lav inntekt.

 

Program for ukene

Det blir dagsturer på mandag og tirsdag, og overnatting på hotell fra onsdag til torsdag. Begge ukene inkluderer en aktivitetsdag med ulike aktiviteter for store og små og en dagstur til Tusenfryd. Transport utenfor Oslo blir organisert med felles buss fra Intility arena. Endelig program sendes ut litt nærmere til de som har fått plass.

NB! Hele familien må kunne delta på alle dagene i ferieuka for å få plass.

 

Mandag: Dagstur

Tirsdag: Dagstur

Onsdag – torsdag: Overnatting på hotell

Praktisk informasjon:

Dato: Uke 25: 20.-23.juni og uke 33: 15.- 18. august. Oppgi i søknadsskjema hvilken uke du søker på eller om du eventuelt er tilgjengelig begge. 

Søknadsskjema: https://vif-samfunn.no/inkluderingsprosjektet/pamelding-ferieaktivitet/

Søknadsfrist: 5. juni

Kontakt/spørsmål: Ta kontakt med prosjektleder Julie Braathen, e-post: julie.braathen@vif.no eller tlf. 99341136.

About Author

Vålerenga Samfunn arrangerer ferieaktivitet i sommer!
Rull til toppen