Ønsker dere kunstgress fra Intility arena?

I juni 2022 skal Intility Arena skifte kunstgress. Vi gir nå klubber, lag, velforeninger, skoler, barnehager eller andre interesserte mulighet til å få en liten bit av kunstgresset fra Intility Arena. 

Kunstgresset har fortsatt god kvalitet for barn og unge. Dersom dere har et område med grus eller annet jevnt underlag, kan kunstgresset legges ut her. Det eneste dere må gjøre selv er å legge i sand (ikke granulater). Anbefalt mengde med innfyll av sand er cirka 20-30 mm. Kunstgressets fiber er 40 mm. Kunstgresset kommer i ruller på 4 meters bredde. Maksimal lengde er på cirka 68 meter. Dere kan selv bestemme lengden, denne skjærer vi for dere. Ønsker dere for eksempel en balløkke på 8 x 10 meter, så skjærer vi to ruller med fire meters bredde og ti meters lengde.

Dere må selv hente kunstgresset ved Intility Arena i uke 23/24. Send en e-post til: stig-ove@vkip.no og beskriv kort deres behov senest fredag 27. mai!

About Author

Ønsker dere kunstgress fra Intility arena?
Rull til toppen