Vi inviterer til gratis idrettsskole!

Vålerenga Samfunn inviterer barn og unge fra 7 – 12 år til gratis og lavterskel idrettsskole i uke 27!

På idrettsskole med Vålerenga Samfunn får barna prøve seg på mange ulike idretter som blant annet innebandy, fotball, basketball, frisbeegolf og mer! Det er også stort fokus på holdninger på idrettskolene, og barna lærer om temaer som Vålerenga mot Rasisme, Fair Play, inkludering og hvordan man kan være en god lagkamerat.

Ungdommer som har gjennomført programmet «Ung Leder Vålerenga» er instruktører for idrettsskolene. Idrettsskolen kommer til å finne sted i gymsalen på Intility arena og ute på Vallefeltet. Det er «Førstemann-til-mølla» prinsippet som gjelder ved påmelding.

 

 

Praktisk informasjon:

Målgruppe: Jenter og gutter fra 7 – 12 år

Dato: Mandag – fredag uke 27 (04/07-08/07)

Tidspunkt: fra kl. 09.00 – 15.00

Påmelding: Via dette skjemaet

Spørsmål: Ta kontakt med Julie Braathen på tlf. 99 34 11 36 eller e-post julie.braathen@vif.no.

About Author

Vi inviterer til gratis idrettsskole!
Rull til toppen