Gatelaget er klare for årets høydepunkt!

Tirsdag 9.august sparkes årets nasjonale turnering for Gatelag i gang på Nadderud! 27 lag skal delta med rundt 400 spillere fra Tromsø i nord til Kristiansand/Start i sør.

Nasjonal turnering 

Etter fjorårets sterke tredjeplass på Raufoss sikter laget enda høyere og håper å gjenta den sportslige suksessen. Vel så viktig blir også å gjøre en real innsats om å vinne Fair Play-tabellen som er nytt av året!

Gatelaget reiser med en tropp på totalt 16 spillere, inkludert lagets «mor» Jane som trives best på sidelinjen og en spiller som dessverre var uheldig og røyk akillessene under trening forrige uke, men som blir med som heiagjeng. Trenerne Maren og Svein Helge tror laget har gode muligheter både når det gjelder sportslige resultater, men også når det kommer til å konkurransen om beste Fair Play lag.

Møter Molde og Bryne

Under trekningen av gruppene 21.juni ble det klart at Vålerenga havnet i gruppe E med Molde og Bryne. Bryne var også motstander i gruppespillet under forrige turnering, mens møte med Molde blir det første i historien i Gatelagssammenheng.

Kampoppsettet for Vålerenga Gatelag i gruppespillet ser slik ut:

Tirsdag 9.august:

Vålerenga – Bryne kl: 14:30 Bane 5

Molde – Vålerenga kl: 16:00 Bane 5

Sluttspillet foregår onsdag 10.august.

Fullstendig kampoppsett og informasjon om turneringen finnes her: https://gatelaget.no/nyheter/nasjonal-turnering-09.10.august– 

Årets høydepunkt

Nasjonal turnering er årets definitive høydepunkt for Gatelaget, og det rapporteres om at spillerne gleder seg enormt. Årets turnering blir rekordstor med 27 lag og over 400 spillere. Dersom du har anledning og vil se skikkelig fotballglede, anbefaler vi deg å ta en tur til Nadderud og støtte opp om Vålerengas Gatelag!

 

About Author

Gatelaget er klare for årets høydepunkt!
Rull til toppen