Vålerengaksjonen 2022

Vålerenga Samfunn er utrolig takknemlige for å ha supportere og engasjement i klubben som strekker seg utenom det sportslige. Det var rørende å se hvor mye midler IKAROS klarte å samle inn til vårt prosjekt «ferieaktiviteter for lavinntektsfamilier» i fjor, og vi setter stor pris på at supportergruppen i år igjen velger å bruke aksjonen til å bidra til vårt arbeid. Nedenfor kan du lese hva IKAROS selv skriver om aksjonen som foregår frem til 04.10: 

K2HVUvBB7

Tidenes første Vålerengaksjon gikk i fjor til Vålerenga Samfunn og deres Ferietilbud til lavinntektsfamilier, der klarte vi med deres hjelp å sende mange barn på forskjellige aktiviteter under høstferien 2021.

Årets Vålerengaksjon går også til Vålerenga Samfunn og deres prosjekt, Jobbsjansen. Jobbsjansen har siden 2006 gitt 600 ungdom mellom 17 og 25 år som av ulike grunner har falt utenfor skolen eller arbeidslivet muligheten til å komme tilbake på skolebenken eller i arbeidslivet.

I 2022 mistet Jobbsjansen offentlig støtte til tross for en god historikk med å hjelpe ungdom. Det er mange ungdom som har behov for ett tilbud som Jobbsjansen. Derfor er det i år ekstra viktig å støtte opp om prosjektet.

For mer informasjon om Jobbsjansen sjekk ut Vålerenga Samfunns nettsider, www.vif-samfunn.no/jobbsjansen.

Vi håper hele Vålerengafamilien og resten av fotballnorge vil støtter opp om dette gode formålet. Vi har satt en ambisiøs målsetning på 150.000 kr. Spleisen vil være åpen for donasjoner frem til 04.10.

Link til spleisen her: https://www.spleis.no/project/231723

Du gå’kke aleine i Vål’enga!

/Ikaros Oslo

About Author

Vålerengaksjonen 2022
Rull til toppen