Sluttspillturnering Østlandsligaen på Intility

Fredag 11.november var det klart for sluttspillturnering i Østlandsligaen. Lagene som etter årets sesong hadde tabellplassering fra 3.-5. i sin gruppe møttes til dyst på Intility Arena. Lillestrøm, Moss, Strømsgodset, Fram Larvik og Ham Kam gjestet oss i Vålerenga på det som må har vært novembers aller fineste dag!

Lagene ble innledningsvis delt i to puljer av tre lag. Gruppe 1 besto av Vålerenga, LSK og Ham Kam. Gruppe 2 besto av Moss, Fram Larvik og Strømsgodset. Samtlige kamper i gruppespillet var ekstremt jevnspilte, og der vi på et tidspunkt lå an til å få en tredelt førsteplass i pulje 2. Heldigvis for undertegnede som arrangør løste deg seg uten større utfordring, da laget fra Drammen fant scoringsformen og tok gruppeseier i sin pulje. I pulje A var det gjengen fra Lillestrøm og «Løse Fugla» som ble puljevinner. Under ser dere resultatene fra samtlige kamper i puljene, og sluttspillet. Poengene i rødt viser også FAIR PLAY poengene fra kampene.

 

 
Dommer: Tofik
Dommer: Fredrik
Bane 1 (gruppe 1)
Bane 2 (gruppe 2)
13:15
VIF – LSK (1-2) FP 2-2
Moss – Godset (2-2) FP 4-2
13:45
Ham Kam – VIF (1-0) FP 3-2
Fram – Moss (2-2) FP 1-2
14:15
LSK  – Ham Kam (3-1) FP 2-3
Godset – Fram (8-5) FP 2-2
15:00
Vinner gr.1 – vinner gr.2.
LSK – GODSET (2-2 ordinær tid, 5-3 etter straffer.) FP 2-2
Nummer 2 gr.1 – nummer 2 gr 2.
MOSS – HAMKAM (2-1) FP 2-3
15:30
Nr 3 gr. 1 – nr 3. gr 2.
VIF – FRAM (3-2) FP 2-2
 
Fair Play

Foran årets sesong har Gatelagsfamilien økt fokuset på Fair Play. Det ble introdusert en Fair Play-tabell hvor langene sanker poeng i hver kamp som spilles i Østlandsligaen. Dette har bidratt til mange flotte fotballkamper med god sportsånd gjennom hele sesongen. Gledelig var det også å se at det ble mye poeng utdelt under sluttspillturneringen på Intility. Til tross for jevne og tette kamper oppførte samtlige spillere seg mer eller mindre eksemplarisk. I tillegg er det veldig gøy at Vålerenga Gatelag endte på toppen av høstens Fair Play-tabell i sin pulje. Det er vi som trenere veldig stolte av!

Nå som Østlandsligaen er ferdigspilt går og vi går mot jul starter vi med å legge grunnlaget for neste sesong. Det blir mye treningsøkter fremover, samt treningskamper og en juleturnering. Vi takker med det alle lag i Østlandsligaen for en fin sesong og gleder oss til neste år!

#samholdpåekte

About Author

Sluttspillturnering Østlandsligaen på Intility
Rull til toppen