Vi søker deltagere til Jobbsjansen Ungdom

Jobbsjansen og Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn søker kandidater til vårt arbeidstreningsprogram. Jobbsjansen Ungdom søker kandidater mellom 17 og 25 år, som står uten skoleplass eller jobb. Kandidatene vil få en unik sjanse til arbeidstrening i klubben og hos en av våre samarbeidspartnere.

Jobbsjansen Ungdom

Vi søker etter motiverte og positive kandidater, som ønsker å komme seg ut i jobb. Kandidatene får muligheten til å skaffe seg gode referanser, utarbeide en god CV og få arbeidserfaring i Vålerenga Fotball og hos en av Vålerenga Fotballs samarbeidspartnere.

Jobbsjansen Ungdom er et arbeidstreningsprogram for ungdom i alderen 17 – 25 år som av ulike årsaker står utenfor arbeidslivet. Prosjektet tar sikte på å gi ungdom fra Oslo og omegn arbeidstrening hos Vålerenga Samfunn og hos utvalgte samarbeidspartnere. Målet er at ungdommene får seg jobb hos samarbeidspartnerne etter endt arbeidstrening på ca. 5 måneder. I Vålerenga Samfunn får ungdommen verdifulle erfaringer og arbeidsoppgaver, tett oppfølging og muligheten til å holde seg i god fysisk form.

Praktisk informasjon

Prosjektet er et samarbeid med NAV hvor det opprettes praksisplasser for kandidatene som blir tatt inn. Det er en forutsetning at du er registrert arbeidsledig hos NAV for å delta.

Oppstart: Mandag 13. februar

Hvem kan søke? Personer fra 17 – 25 år som er uten arbeid eller skoleplass og er bosatt i Oslo.

Kontakt/spørsmål: Ved spørsmål ta kontakt med Maren Vik Edvardsen på e-post maren@vif.no eller tlf. 93607399.

Søknadsskjema: https://vif-samfunn.no/jobbsjansen/soknadskjema-jobbsjansen-ungdom/

About Author

Vi søker deltagere til Jobbsjansen Ungdom
Rull til toppen