Bli med og prøv powerfotball!

Vålerenga inviterer til åpen dag med Powerfotball! 25.januar kan alle med en funksjonsnedsettelse, rullestol eller ikke,  få bli med å spille Powerfotball i gymsalen på Intility arena. Picomed mobility og Funkis IL stiller med fotballstoler og utstyr.

Fotball burde være for alle og vi ønsker å se på muligheten til å starte powerfotball i Vålerenga. Daglig leder i Vålerenga Samfunn, Jannicke Aas, forklarer at klubben ønsker å kartlegge interessen og lære mer; 

– Vi vet at det er interesse i Oslo, men pr i dag ikke noe tilbud. Det ønsker vi å gjøre noe med. Gjennom en åpen dag kartlegger vi interessen, samt at vi som klubb lærer mer om både målgruppen og utstyret som brukes. Vi gleder oss og håper mange vil komme å prøve Powerfotball denne dagen, sier hun. 

Bli med på åpen dag!

Tid: 25.januar fra kl. 17.00 – 19.00

Sted: Gymsalen på Intility arena, Innspurten 16c, 0663 Oslo

Spørsmål/kontakt: For spørsmål om tilbudet ta kontakt med Jannicke Aas på tlf. 40452104 eller Vidar Alberti på tlf. 46840094.

Tilbudet er gratis!

Her kan du se en video om hva powerfotball er:

About Author

Bli med og prøv powerfotball!
Rull til toppen