Familiedag på Vallefeltet!

Søndag 30. april arrangerte Vålerenga Samfunn en familiedag på Vallefeltet sammen med organisasjonen Make-a-Wish Norge. Dagen var full av spennende aktiviteter for store og små, og vi fikk besøk av Brannbamsen Bjørnis, Star Wars- karakterer og selveste Tippen! 

Vålerenga Samfunn og Make-A-Wish Norge ønsket å gå sammen for å skape en dag med gode opplevelser for familier på Vallefeltet, i forbindelse med verdens ønskedag. Det var stort mangfold blant familiene som møtte opp, og Vålerenga Samfunn kjente allerede til en del fra vårt ferietilbud for familier og idrettsskole. 

Store og små fikk bryne seg på aktiviteter som fartsmåler i fotballtunnell, kubb, stikkball, fotballøvelser, hoppetau og kastekonkurranse. Tegne- og maleboden var også populær, og det var også mulighet for å få ansiktsmaling til mange barns glede! 

Ungdommer på jobb

Unge jenter fra 15 – 19 år som deltar på jenteprogrammet «Ung Leder Vålerenga» i samarbeid med Bydel Gamle Oslo, var på jobb og holdt i gang aktivitetene for store og små. Ung Leder- programmet har et fokus på å utvikle ungdommer til å kunne bidra i sine lokalmiljø som blant annet trenere og gode rollemodeller. I løpet av programmet har jentene blant annet hatt kurs i trenerrollen, sosial kompetanse og personlig utvikling. På familiedagen var jentene en viktig ressurs for å holde i gang aktiviteter for barna, og for ungdommene er det verdifullt å kunne fylle CV’en opp med erfaring. 

Takk til samarbeidspartnere

Tusen takk til alle samarbeidspartnere som  var med på å gjøre dagen så bra som den ble – Make-A-Wish, NorgesExpo, Eterni og Ulna barnehagene! Make-A-Wish Norge oppfyller ønsker og skaper magiske øyeblikk for barn (3-18 år) som lever med livstruende sykdom i Norge. Du kan lese mer om organisasjonen her: www.makeawishnorge.no. 

About Author

Familiedag på Vallefeltet!
Rull til toppen