Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

14 aug 2019
12:00PM -
Kamp Gatelaget: Vålerenga - Moss
21 aug 2019
12:00PM -
Kamp Gatelaget: Strømsgodset - Vålerenga

Denne høsten har godt over 30 unge deltatt på Vålerenga Samfunns Ung lederskole. 

 Ung Leder komprimert test

Kursene som tilbys i denne ung lederpakken er dommerkurs, trenerkurs, lederkurs og førstehjelpskurs. I tillegg er det sosiale samlinger med for eksempel kampdag på Intility Arena eller aktivitet i gymsalen til arenaen.

Mange unge med stort engasjement

Kursleder Svein Helge Liknes er godt fornøyd med interessen som er rundt kursene.

- Ung Leder i Vålerenga ble startet opp i midten av oktober etter at vi hadde rekruttert aktivt både i egen klubb med også i de ulike bydelene på Oslo øst. Påmeldingen skøyt etter hvert veldig fart og vi har per dags dato 35 registrerte personer som har deltatt/deltar på kursene som tilbys. Noe som er veldig bra! Sier Liknes.

Kurslederen skryter også av engasjementet til deltagerne og berømmer dem for å være så ivrige.

- Deltagerne er veldig ivrige og ønsker å starte å bidra med en gang kursene er ferdige. Etter hver samling er de på meg og spør når kan de kan få starte å dømme og være trener. Det er mange unge som med de verktøyene vi kan gi dem kan bli gode ressurser inn mot klubben, sier Liknes.

Hvorfor ble ung lederskole til?

Initiativet til å starte denne ung lederskolen kommer fra tanken om å gi de unge som ønske det verktøy slik at de har flere muligheter og muligens kan bidra i fremtiden, samtidig som klubben også kan dra nytte av deres engasjement.

- Vi har stor tro på at ungdommer har mye å bidra med samtidig som de gå foran som gode forbilder for yngre barn og unge og påvirke miljøet i klubben og bydelene i positiv retning, fortsetter Liknes.

Ringvirkningene

Til slutt forteller kurslederen at han er kjempe fornøyd med hvordan tilbudet har slått ann og at det er en fin måte for unge å begynne å bygge sine karrierer.

- Jeg tenker at kursene og programmet gir ungdommene en unik mulighet til å bruke sitt engasjement og bygge egen karriere. Gjennom programmet håper jeg at vi klarer å tilknytte oss enda flere engasjerte ungdommer som kan være med å styrke klubbens arbeid med barn og unge i årene som kommer.


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 75 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.