Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

I Ung Leder Vålerenga får ungdom mellom 15 og 19 år fra hele Oslo muligheten til å skaffe seg verdifull erfaring og kompetanse som ung leder. Lederkurset for i høst er nå avsluttet, og en god gjeng med ungdommer kan nå kalle seg for sertifiserte ledere i Vålerenga.

Unglederavsutning18

Kompetansehevende kurs og sosiale samlinger

Deltagerne har vært gjennom treningskurs for barnefotball, dommerkurs, førstehjelpskurs og lederkurs i regi av Oslo idrettskrets med fokus på selvfølelse/selvtillit, teambuilding, lederrollen og kommunikasjon. Dette i tillegg til sosiale samlinger, kampdag på intility, og aktiviteter i gymsalen.

Avslutning for høst 2018- gjengen

Deltagere som deltok i høst hadde nylig en avslutning der de ble utdelt diplom, sertifiseringsbevis og Vålerenga genser med «Ung Leder» påtrykk. Det ble også konsumert store mengder med wraps og snop, og kvelden ble avsluttet med fotballspilling i hallen. Leder for prosjektet Svein Helge Liknes er fornøyd med prosjektet og imponert over ungdommene.

-          Det er kult at opp  mot 25 ungdommer ser verdien i å delta på slike kurs for å utvikle seg selv og skape seg et fortinn inn mot arbeidslivet.

Irtaza fikk trenerjobb i Vålerenga

Irtaza Arshad er en av deltagerne fra høstens kurs, og han jobber nå som trener for Vålerenga G07 og som vikar for Vålerenga Akademiet som keepertrener og trener. Irtaza sier han fikk mye ut av kursene, og at det har gitt han verdifull kunnskap til trenerjobben han nå har.

-          Det er kjempekult å jobbe som trener! Jeg bruker kunnskapen jeg har lært på Ung Leder- kursene i Vålerenga og mine egne erfaringer som spiller, sier han.

irtazaungleder

Irtaza sier at han syns det er viktig at barna har trenere med kompetanse, men han understreker også at det er barnefotball og at han er opptatt av at alle skal ha det gøy på trening. Ved spørsmål om hva han tror barna synes om han som trener, gliser han og sier;

-  Skal jeg være ærlig? De syns det er dødskult, de digger meg! Jeg har en veldig åpen og fin relasjon til dem, og vi ler masse på trening.

Ny runde Ung Leder Vålerenga

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn er i gang med rekrutteringen til en ny runde Ung Leder Vålerenga. Kjenner du noen, eller kunne du tenke deg å delta? Ta kontakt med Julie Braathen (99 34 11 36), eller fyll ut påmeldingsskjema; http://www.vif-samfunn.no/soknadskjema-valerenga-laeringssenter


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 99 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.