Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser
  • Gi rasisme rødt kort

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn har gjennomført vinterferieaktiviteter for lavinntektsfamilier. 10 familier har deltatt på en fartsfull uke som ble avsluttet med en overnatting på Sørmarka konferansehotell. 

bilde vinterferie komprimert

Innholdsrik uke

Skøyter, aking, fotball, basket, innebandy, stikkball og turning er bare noen av aktivitetene deltagerne har fått prøve seg på i løpet av uken. Uken ble avsluttet med en overnatting på Sørmarka konferansehotell som Vålerenga Samfunn har hatt et samarbeid med ved ferieaktiviteter i mange år.

-          Det var nok spesielt stas for barna å sove på hotell. Vi hadde tilgang til et rom der vi hadde «kino», og et rom der barna kunne spille ulike spill og tegne. Vi ble også servert nydelig mat, og dessertbufeèn var utvilsomt en sikker vinner hos barna, sier leder for vinterferieaktivitetene, Julie Dale Braathen.

skøyter kompriinnebandy komprimert

 Mangfoldige familier

De ulike familiene med barn har bestått av mor og far, alenemor, alenefar, og en familie hadde også med seg svigermor. Barna som har deltatt har vært fra under ett år og opptil tenårene. Familiene som har deltatt har mange ulike etnisiteter og bakgrunner, men er nå bosatt i Oslo- området. Det alle familiene har til felles er at de ønsker et hyggelig ferietilbud for familien.

-          De ulike familiene har fungert bra sammen og gjennom aktivitetene har barna fått mange nye bekjentskaper. Det er veldig hyggelig å se at de eldre barna også syns det er gøy å ta vare på de yngste, sier Julie.

Bistand fra unge ressurser i Stiftelsen

To ungdommer som har fullført kurs i stiftelsen kalt «Ung Leder Vålerenga», har bistått Julie med gjennomføringen av ferieaktivitetene. «Ung leder Vålerenga» er et prosjekt der ungdom blir tilbudt teoretiske og praktiske kurs som blant annet trener-, ungdomsleder- og førstehjelpskurs.

Fire unge voksne som deltar i stiftelsens arbeidstreningsprogram «jobbsjansen» har også bistått med gjennomføringen av uken. «Jobbsjansen» er et arbeidstreningsprogram for unge voksne som er arbeidsledige, og deres innsats under vinterferieaktivitetene er en del av arbeidstreningen i programmet.

 stikkball komprimert

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 81 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.