Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser
  • Gi rasisme rødt kort

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn har et gåfotball- lag der målgruppen er menn over 60 år. I Gåfotball er det ikke tillatt å løpe, ha fysisk kontakt eller sparke ballen over hoftehøyde.

En merker fort at stemningen er god og at det er høyt under taket på treningene til denne gjengen med godt modne menn. Tonen er uhøytidelig, spøkene henger løst og det samme gjør latteren! Treningene er dessuten alltid etterfulgt av kaffeslabberas og kjeks.

C7176CDD 4302 42D4 8EF2 F376616D03B1

Engaaktiv

Gåfotball- laget er en del av engaaktiv, som er det nyeste av Stiftelsens fire hovedprosjekter. Engaaktiv har fokus på helse,  og gåfotball- laget tilhører en av de målgruppene som kan ha god nytte av å være mer aktive og oppleve fellesskapet fra et idrettslag.

- Det er ikke skadelig for helsa for å si det sånn! Sier Stig Christensen som spiller på laget.

- Det er helseforebyggende ved at det gir mosjon og bedre kondis. Også er det jo veldig sosialt da - vi har egentlig menn fra rundt om hele byen med her, fortsetter han.

Sammensveiset gjeng

Stig forteller videre om at det er en sammensveiset gjeng som har det gøy både på treninger, kaffeslabberas og øvrige sosiale samlinger. De har julebord, grilling på sommeren og utenlandsturer. Neste tur går til Dublin i august.

Er det noen krav for å være med?

- Nei, en må være pluss 60, men foruten om det er det ingen krav. Noen har spilt mye fotball før, andre lite. Alle er inkludert uansett! Du må ikke holde med VIF heller, men det er ingen ulempe om du gjør det, sier Stig med et glis.

- Ikke røp noen overgangssummer på spillerne her nå da Stig, utbryter en medspiller spøkefullt til Stig i forbifarten.

IMG 1320 STIG

Bilde: Stig Christensen har vært med på Gåfotballen siden begynnelsen for over tre år siden.

Er det vanskelig å ikke løpe?

-Ja, det er noen flytende overganger noen ganger, sier Stig, mens han ler litt.

- Stig løper! Kommer det fra en annen lagkamerat som varmer opp mens Stig besvarer spørsmål.

- Ja, det hender en glemmer seg – men da blåser dommeren! Men stort sett funker det bra, også er det litt kjefting som du hører, ler Stig.

Bilde1

Ønsker du, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å bli med på Gåfotball- laget?

Ta kontakt med daglig leder for Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn og trener for gåfotball-laget Lars Eirik Eggen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 466 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.