Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

18 sep 2019
12:00PM -
Kamp Gatelaget: Vålerenga - Fredrikstad
22 sep 2019
12:00AM
Oppstart Community Champions League
25 sep 2019
12:00PM -
Kamp Gatelaget: Sandefjord - Vålerenga
01 okt 2019
12:00AM
Samfunnstur til Sørmarka

Årets første Engaland er gjennomført og Vålerenga Samfunn stilte med en Vålerenga mot Rasisme stand. 

dabengalandintility

Vellykket arrangement

Engaland er en turné der spillere fra A-lagene på dame- og herresiden møter opp hos ulike klubber og lager fotballfest! Hele turneen startet på hjemmebane på Intility arena. Over hundre barn har sett "Tippenshow", fått spille «drømmekamp» mot A-lagsspillere, trene med A-lagsspillere og fått en innføring i hvilke holdninger som er viktige for klubben både på og utenfor banen.

Gode holdninger og Fair- Play

Adam Kwarasey og Ingrid Sødenå fra A-lagene på pratet med barna om gode holdninger, Fair Play og Vålerenga mot Rasisme sammen med Julie Braathen fra Vålerenga Samfunn. Barna var delt inn i ulike grupper ut i fra alder, og tilsammen fikk over hundre barn en innføring i viktige verdier i fotballen.

Seansen ble åpnet med at Vålerenga fotball handler om mye mer enn bare fotball, og at det å spille på et lag handler om mye mer enn å sparke ball. For de minste handlet praten videre om vennskap, at alle skal få være med, og hva det vil si å være en god lagspiller både på og utenfor banen. For de eldre barna ble det snakk om temaer som diskriminering, rasisme, samhold, og respekt. 

vmr engalandintility

 

Gi Rasisme rødt kort

Mot slutten av seansen ble det forklart til barna hva som menes med at vi gir rødt kort til rasisme i Vålerenga. Barna sa seg enig i dette, og det hele ble avsluttet med at hver gruppe fikk et rødt kort som de holdt oppe for bilde, og alle barna sa i kor "gi rasisme rødt kort!".

engaland intility girasisme

Vaèlerenga mot rasisme singel RGB


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 254 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.