Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

01 des 2020
12:00AM
Turnering Gatelag
01 des 2020
12:00AM
Turnering Gatelag
08 des 2020
12:00AM
Vennecup
10 des 2020
12:00AM
Vennecup
  • Gi rasisme rødt kort

Hver mandag møter 77 år gamle Elsa opp i Vålerenga trøye for å trene med Vålerenga Samfunn. Tilbudet heter EldreEnergi, og gir eldre i Oslo på ulike dagsenter og eldresenter en treningsøkt med fengende musikk fra 60- og 70 tallet en gang i uka.

elsatrimmer

Viktig å holde seg i aktivitet

Elsa Børresen går til Kolibri Omsorg sitt dagsenter for eldre på Frogner for å trene på mandager i regi av Vålerenga Samfunn, og er veldig fornøyd med tilbudet.

- Det er bare helt topp, jeg kan ikke få fullrost det! Etter at jeg begynte med det er mandagen hellig for meg, ingenting kan erstatte det tilbudet. Jeg sier det til «han vennen min» og – på mandager nytter det ikke å prøve å lage planer med meg, for da skal jeg på trening, sier Elsa mens hun ler.

Elsa har alltid likt å holde seg i aktivitet, og synes det er viktig for å ha det bra med seg selv.

-  Det er viktig for meg å være aktiv for å føle velvære. Jeg har lenge prøvd å trene litt hjemme for meg selv også. På treningene med Vålerenga merker jeg at jeg lærer ordentlig teknikk og nye øvelser som jeg også kan gjøre hjemme, sier Elsa.

Elsa forklarer videre at hun ikke er for gammel til å bli litt sprek igjen, og sier at hun gleder seg til hvordan form hun kommer til å være i om et halvt år siden hun trener så bra nå!

 kkk

Bilde: Elsa Børresen sammen med Vålerengas instruktør Julie Braathen. 

Vålerenga supporter

Elsa møter opp på hver trening i Vålerenga trøye, og gir gjerne en update på hvordan det har gått med både hockey- og fotball- laget siden sist.

-  Jeg har vokst opp på Tøyen og gikk på skole på Vålerenga. Mine fem brødre var klare på hvilket lag som gjaldt – det var Vålerenga. Det samme var mannen jeg giftet meg med, og senere også sønnen min, sier Elsa.

-  Vålerenga har vært laget i mitt hjerte i alle år, uten tvil, tilføyer Elsa.


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 95 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.