Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

01 des 2020
12:00AM
Turnering Gatelag
01 des 2020
12:00AM
Turnering Gatelag
08 des 2020
12:00AM
Vennecup
10 des 2020
12:00AM
Vennecup
  • Gi rasisme rødt kort

Det er tredje året Vålerenga Samfunn gjennomfører Fossheim cup i samarbeid med Fossheim Verkstedet. Helseminister Bent Høie deltok på en av fotballkampene og viste stor interesse for arrangementet.

fossheim united

Bilde: Fossheim United etter kamp med gjesteopptreden av Bent Høie.

Fossheim Verkstedet

Fossheim er lokalisert på Hasle, og tilbyr tilrettelagt arbeid for personer som av helsemessige eller andre årsaker har behov for det. De leverer tjenester som pakking og emballering, montering, adressering og distribusjon. De fikk derfor en ganske annen hverdag da de på tirsdag tilbrakte hele dagen på Vallefeltet med fotballspilling, badminton, heiarop og grilling.

Arbeidsleder for Fossheim Verksteder, Christian Deberitz, sier at Fossheim Cup har blitt en stor dag både for arbeidstagerne og arbeidslederne ved Fossheim.

- Fossheim Cup er en dag full av samhold, glede og inkludering for alle som jobber på Fossheim. Arbeidstagerne syns det er superstas, og på arrangementsdagen er det bare ubetinget glede hele veien. Det snakkes om turneringen lang tid i forkant, og de har allerede begynt å spørre om neste års cup, sier han.

- Det er også stas å jobbe med samfunnsavdelingen til Vålerenga og Gatelaget, og sette fokus på begge disse brukergruppene og inkludering, legger han til. 

fossheim2      fossheim1

Idrettsglede for alle

På Fossheim Cup er det et helt spesielt engasjement og genuin glede som vises på fotballbanen. Kommentator Jørgen Klem fra Eurosport oppfordret spillerne til å dra på litt med feiringene etter mål, noe de virkelig leverte på. På sidelinjene var også det også gode heiagjenger og engasjerte tilskuere.

Daglig leder for Vålerenga Samfunn Lars Eirik Eggen er glad for at klubben kan legge til rette for slike turneringer på Valle-feltet.

- Vi er stolte av å samarbeide med en bedrift som har et like stort fokus på inkludering som det vår klubb har. Fossheim har lokaler bare et steinkast fra vårt treningsfelt så det er helt naturlig å samarbeide med dem. Spillere fra vårt Gatelag for rusavhengige er frivillige så dette er en vinn/vinn situasjon for alle. Vi gleder oss allerede til neste år, avslutter Eggen entusiastisk.

fossheim3

Bilde: Det var mye ivrige heiagjenger på Fossheim cup

Samarbeid med Gatelaget

Spillere fra Vålerenga Samfunns Gatelag er teknisk arrangør for arrangementet. Gatelaget stiller som dommere og funksjonærer for å bidra til et av årets høydepunkter for den glade gjengen fra Fossheim. På slutten av dagen spilte Gatelaget også en show-kamp mot arbeidslederne på Fossum, der Gatelaget stakk av med seieren i år.

Fossheim4 2

Bilde: Vålerengas Gatelag spilte kamp mot arbeidslederne ved Fossheim.

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 88 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.