Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

22 jan 2020
12:00AM
Vinterturnering Gatelag
05 feb 2020
12:00AM
Oppstart Mentorordning Unge Ledere
11 feb 2020
12:00AM
Oppstart Jobbsjansen
12 feb 2020
12:00AM
CCL workshop - seksuell trakassering

IMG 2530

Den første uka med sommerferieaktiviteter med Vålerenga Samfunn er over. Uka har bestått av tur til Langøyene i Oslofjorden, Tusenfryd, overnatting på Sørmarka konferansehotell og mange ulike aktiviteter!

Inkludering

Ferieaktivitetene er en del av inkludering, som er en av Stiftelsens fire hovedprosjekter. Inkludering har blant annet som mål å gi voksne med begrenset økonomi gratis fritids- og ferietilbud. Ferieaktivitetene vi tilbyr er til lavinntektsfamilier, og bidrar til at flere Oslo- familier kan skape ferieminner sammen.

IMG 2541 kompri  

Aktiv uke

Uken bestod av mange ulike aktiviteter både for barn og voksne. Bading, kubb, volleyball, fotball, kanopadling, og «boksen går» er noen av aktivitetene som deltagerne på ferieaktivitetene har tatt del i. Turen til Tusenfryd var definitivt et høydepunkt for barna, som mange hadde gledet seg til på forhånd.

Leder for ferieuken, Julie Braathen, er fornøyd med gjennomføringen av uka og håper at deltagerne sitter igjen med gode opplevelser.

-  Hele uken handler om at familiene skal kunne skape ferieminner sammen, og vi ønsker å gi de nye opplevelser som de kan huske tilbake til. Derfor er det fint at Sørmarka konferansehotell ligger så idyllisk til rett ved Syverudtjern, med muligheter for kanopadling. Mange foreldre og alle barna som var med på turen fikk prøve kano, og mange for aller første gang, sier Julie. 

IMG 2479

Unge Ledere

Ungdommene og skoleelevene Ehtsham Nawaz og Manpreet Kour har bidratt som aktivitetsledere under sommerferieaktivitetene. De har i løpet av våren deltatt på Stiftelsens ungdomslederprogram «Ung Leder Vålerenga», der de har fullført ulike kurs. De har blant annet tatt kurs i trenerrollen, førstehjelp, ungdomslederrollen, dommerkurs og førstehjelpskurs.

Under ferieaktivitetene fikk de praktisert mye av det de har lært gjennom våren i praksis, og begge synes at det var en veldig trivelig jobb. 

- Sørmarka var helt topp. Det var gøy å være med, og barna likte meg godt! Vi hadde mange ulike aktiviteter for barna, men vi var opptatte av at det ikke bare skulle være ulike sporter men også enklere leker som "boksen går", "rødt og grønt lys", og "politi og tyv", sier Ehtsham. 

- Det var sosialt, morsomt og lærerrikt å få være med på ferieaktivitetene, sier Manpreet. 

IMG 2517

Bilde: På kveldstid var det filmvisning på Sørmarka konferansehotell.


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 28 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.