Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

10 nov 2020
12:00AM
Vennecup
12 nov 2020
12:00AM
Vennecup
18 nov 2020
12:00AM
Community Champions Leauge Workshop
25 nov 2020
12:00AM
Tur med Gatelaget
  • Gi rasisme rødt kort

hkn

Håkon Nystad (27) deltok på Jobbsjansen i 2014 og fikk jobb på Kiwi etter arbeidstreningsprogrammet. I dag er han assisterende butikksjef på Kiwi Røa, og i prosess for å bli butikksjef for en annen Kiwi- butikk.

«Det hjelper med hjelp!»

Håkon husker den første dagen på Jobbsjansen i 2014 godt. Han var spent og stolt over at han hadde fått muligheten til å delta i programmet.

På den tiden var han 21 år gammel, og hadde bodd i utlandet de siste 10 årene. Alternativet til å begynne å jobbe var derfor 5 år med skole, noe han ikke var motivert til. Den norske kulturen og systemene var uvant, annerledes og kunne være vanskelig å forstå.

- Det er ikke så lett å søke jobb, og det hjelper med hjelp, sier Håkon mens han snakker om tiden før han deltok på Jobbsjansen.

Tiden i Jobbsjansen

Håkon ser tilbake på tiden han hadde i Jobbsjansen som lærerik og gøy. Han sier at han ikke var den mest utadvendte typen, men heller en mer stille ung mann.

- Jobbsjansen hjalp meg på mange måter. Det fikk meg inn i gode rutiner – jeg sluttet å røyke og begynte å trene på morgningen før kurs. Det som er så bra med Jobbsjansen er at dere går gjennom alt og følger opp hver enkelt tett. Det var også veldig positivt at vi var en gruppe som pushet hverandre, sier han. 

Tar imot Jobbsjansen kandidater

Håkon har som arbeidsgiver tatt i mot mange Jobbsjansen kandidater siden han begynte i Kiwi, og tar kontakt med Vålerenga Samfunn hvert halvår for å høre om det er noen aktuelle kandidater til praksis i hans butikk.

- Jeg syns det er kult å ta i mot Jobbsjansen kandidater, og kommer til å fortsette med det. Jeg blir veldig stolt av å se kandidater jeg har lært opp komme seg et steg videre, sier Håkon. 

Kunne du, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å delta i Jobbsjansen? 

Søknadsskjema: https://www.vif-samfunn.no/soknadskjema-ungdom

Spørsmål? Kontakt prosjektleder Maren Vik Edvardsen på mobil 93607399 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 142 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.