Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

10 nov 2020
12:00AM
Vennecup
12 nov 2020
12:00AM
Vennecup
18 nov 2020
12:00AM
Community Champions Leauge Workshop
25 nov 2020
12:00AM
Tur med Gatelaget
  • Gi rasisme rødt kort

cclStiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn hadde nylig et kick- off for det nye prosjektet «Community Champions League». Over 100 ungdommer var tilstede på kick- offet på Intility arena der de fikk presentert prosjektet og «tjuvstartet» ligaen med ulike konkurranser!

Ungdommer i Oslo

Deltagerne i ligaen er ungdommer fra ulike ungdomsskoler i Oslo, og det må være like mange gutter og jenter på lagene. 

Prosjektleder for Community Champions League Svein Helge Liknes er fornøyd med at prosjektet er i gang og gleder seg til å følge med på ligaen fremover.

- Det var hyggelig å ønske ungdommene som skal delta på prosjektet velkommen til Vålerengafamilien, og vi gleder oss stort til å følge alle lagene gjennom sesongen. Ungdommene virket engasjerte og jeg har stor tro på at de kommer til å bidra bra både på fotballbanen og i sine lokalmiljøer, sier han. 

ccl2   ccl3                                                          Bilde: Ligaen ble "tjuvstartet" på kickoffet, blant annet med å bygge tårn av marshmellows og pasta.

Unik liga med sterk sosial profil

Deltagerne sanker like mye poeng for gode holdninger og å bidra i lokalmiljøet, som de gjør ved gode resultater på fotballbanen. Konseptet til turneringen er nemlig slik at resultatet fra fotballkampene gir 1/3 av poengene, gode holdninger gir 1/3 og bidrag i lokalmiljøet gir 1/3. 

Poeng for gode holdninger kan sankes ved å følge Fair Play - regler, opptre som gjestfri eller ha en ryddig hjemmearena. Å gjøre noe positivt for lokalmiljøet kan være alt fra å plukke søppel eller besøke gamlehjem. 

I tillegg til fotballkampene tilbys det 4 ulike workshops med ulike temaer som spillerne skal delta på gjennom sesongen. Temaene vil være Fair Play, seksuell trakassering, NOVIS- No violence in sport, og mental helse.

CCL Logoerasmus


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 83 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.