Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

10 nov 2020
12:00AM
Vennecup
12 nov 2020
12:00AM
Vennecup
18 nov 2020
12:00AM
Community Champions Leauge Workshop
25 nov 2020
12:00AM
Tur med Gatelaget
  • Gi rasisme rødt kort

Forrige uke var Gatelaget til Vålerenga på tur til Liverpool. Spillerne har gjennom året jobbet dugnad for å få være med på turen.

ynwaGatelaget

Årets høydepunkt for Gatelaget

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn har et Gatelag for personer som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus. Hvert år arrangeres det en utenlandstur for Gatelaget, der å se en fotballkamp er høydepunktet. I år gikk turen til Liverpool i England, der Champions League kampen mellom Liverpool og belgiske KRC Genk var guleroten!

Saif Genna Gennaro, som har spilt på Gatelaget siden 2016, sier seg strålende fornøyd med turen.

- Alt var bare fantastisk! Veldig sosialt og bra for samholdet i laget. Det var et vakkert minne for livet å oppleve kampen på Anfield. Vi fikk oppleve mye på kort tid på turen og det var god stemning og god mat, sier han.

Fullsatt Anfield

Hjemmebanen til Liverpool, Anfield, var fullsatt under Champions League kampen mot Belgiske KRC Genk. Med nærmere 55.000 tilskuere på stadion var det en fantastisk atmosfære og stemning på Anfield Stadium.

LEEogJohnanfield                                                              Bilde: Genuin glede fra daglig leder for Vålerenga Samfunn Lars Eirik Eggen og kaptein for Gatelaget John Holter like etter Liverpool scorte 2-1 målet mot KRC GENK.

Kaptein for Gatelaget John Holter har vært ihugga Liverpool-fan i alle år. Ved spørsmål om hvordan han synes det var å se favorittlaget på hjemmebane svarte han følgende;

- Det var rett og slett helt magisk! Jeg tror alle så i øyna mine hvor ekte den gleden var for meg!

Fullt program

I løpet av den tre dagers lange turen ble det også tid til annen hygge enn bare Champions League-oppgjøret på Anfield.

Stadion Tour på Anfield var en hyggelig aktivitet med tilgang på blant annet spillergarderober, presserom, og Liverpool FC museum. En del av spillerne tok seg også turen på Beatles- museet. Det ble også tid til å utforske byen Liverpool, der mange benyttet seg av muligheten til litt shopping. Lunsj- og middagsbesøk på restauranter med god mat ble også satt høy pris på av gjengen!

stadiontouranfield                                              Bilde: En del av Gatelaget og ansatte i Vålerenga Samfunn i hjemmegarderoben til Liverpool på Anfield Stadium.

Dugnadsjobb

Spillerne på Gatelaget har gjennom året jobbet dugnad i regi av Vålerenga for å få være med på turen. Dugnadsjobbene har blant annet bestått i å dømme eller være funksjonærer på Vålerenga’s arrangementer, jobbe under teateroppsetningen «Østkanspellet» og å vaske seter på Intility arena.

Trener for Gatelaget Svein Helge Liknes synes det er flott at laget kan jobbe sammen mot et mål som også gjør at de kan skape nye positive opplevelser sammen.

- Det er hyggelig å ha et lyspunkt for laget som de har sett frem til og jobbet mot lenge. Turen er med på å bygge lagmoral og vennskap i laget, som er vesentlig i et fotballag som Gatelaget - der det sosiale er det aller største fokuset, sier han.

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 78 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.