Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

10 nov 2020
12:00AM
Vennecup
12 nov 2020
12:00AM
Vennecup
18 nov 2020
12:00AM
Community Champions Leauge Workshop
25 nov 2020
12:00AM
Tur med Gatelaget
  • Gi rasisme rødt kort

 

VIF samfunn RGB

På grunn av situasjonen med koronavirus avlyser Vålerenga Samfunn alle våre aktiviteter inntil videre. Vi tar situasjonen på alvor og oppfordrer deg til å gjøre det samme!

Oslo idrettskrets har kommet med anbefaling om stans av all organisert idrett i Oslo og Byrådet i Oslo ber om at alle bedrifter, organisasjoner og innbyggere gjør det som står i sin makt for å redusere spredning av Koronaviruset. 

Vålerenga Samfunn tar situasjonen på alvor og har satt inn følgende tiltak for å bidra i folkedugnaden for å begrense smitte;

  • Avlyse all aktivitet både hos oss og hos eksterne samarbeidspartnere

  • Minske møtevirksomhet

  • Avlyse kurs, samlinger og reiser i regi av jobben

Alle må vise samfunnsansvar

Vålerenga Samfunn vil videre også oppmuntre folk til å ta situasjonen på alvor og bidra det de kan for å stoppe spredningen av viruset. Dette har nå blitt en nasjonal folkedugnad der hver enkelt innbygger må ta samfunnsansvar. Dette gjøres ved å opprettholde hygieneanbefalinger, unngå folkemengder, holde seg hjemme, og å ta karanteneanbefalingene på alvor.

Det er mange i Norge som er i risikogruppen som kan få store konsekvenser ved å bli smittet, og vi aner ikke hvem vi potensielt smitter ved å ikke ta forholdsregler!

Ringvirkningene for korona-epidemien kommer dessuten til å gi konsekvenser langt utenfor hva sykdommen kan gi. Permitteringer, arbeidsledighet, konkurser og psykisk sykdom grunnet krise og endret livssituasjon er noen av de potensielle krisene som er ringvirkninger for epidemien.

Vålerenga Samfunns klare oppfordring er derfor – Vis samfunnsansvar og gjør ditt for å ta vare på folk rundt deg!


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 23 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.