samarbeidcompello                                         Bilde: f.v. Salgs- og markedsansvarlig i Compello AS Per Idar Håholm , daglig leder i Vålereng Samfunn Lars Eirik Eggen, og daglig leder i Compello AS Torgeir Letting.

Compello AS er første bedrift som tar samfunnsansvar ved å bli medlem i Stiftelsens Venner.

Stiftelsens Venner

Vålerenga Samfunn lanserte nylig Stiftelsens Venner, som er giverordning for bedrifter og privatpersoner som ønsker å bidra i arbeidet stiftelsen gjør for å gjøre Oslo til en bedre by å bo i.  Medlemskap i Stiftelsens Venner hjelper klubben å opprettholde alle tilbudene vi gir til mennesker som trenger det. 

Medlemmene i Stiftelsens Venner betaler en årlig valgfri sum, og Compello AS har valgt å støtte Stiftelsen med 10.000 kr i 2020. Pengene går direkte til de sosiale prosjektene stiftelsen driver med.

Daglig leder for Vålerenga Samfunn, Lars Eirik Eggen, er glad for at Compello AS ønsker å bli medlem i Stiftelsens Venner.

- Compello AS har over flere år tatt samfunnsansvar på andre områder, og vi er derfor ekstra stolte over at de nå ønsker å støtte Vålerenga Samfunn, sier han.

- 10.000 kroner er en betydelig sum, og vi skal sørge for at det skaper gode opplevelser for de menneskene vi hjelper, forklarer han videre.

Samfunnsansvar

Compello AS, som er et programvarehus som utvikler programvare for fakturahåndtering og dokumentflyt, er opptatt av å være en arbeidsgiver med fokus på inkludering, flernasjonalitet, kultur og samfunnsansvar. 

- Vi velger å bli medlem i Stiftelsens venner fordi Vålerenga Samfunn åpenbart har fokus på prosjekter og verdier som vi ønsker å stille oss bak og ta del i. Vi er glad for å være med å gjøre en forskjell, og har veldig tro på at Vålerenga Samfunn gjør nettopp det, sier salg- og markedsansvarlig i Compello AS, Per Idar Håholm.

Les mer om Stiftelsens Venner her: https://vif-samfunn.no/kontakt-oss/stiftelsens-venner