107090772 2395644937403400 8990705773941646785 o

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn inviterer til gratis idrettsskole i uke 28 og 31. Uken vil bestå av varierte aktiviteter som basket, fotball, innebandy, frisbee og badminton. 

Idrettsskole for barna

Vålerenga Samfunn arrangerer idrettsskole der barna kan prøve seg på ulike idretter som fotball, basket, innebandy, frisbee og badminton på Valle. Det vil bli en variert uke, med fokus på trivsel og mestring. Ungdommer som har gjennomført lederprogrammet «Ung Leder Vålerenga» vil være instruktører for tilbudet.

«Sommeridrett for alle»

Krafttaket «sommeridrett for alle», i regi av Norges Idrettsforbund, utfordret byrådet til ekstra kommunal støtte slik at idretten kunne fylle sommeren med aktivitet for barna. Krafttaket har resultert i at 80 idrettslag har engasjert seg og det kommer til å gjennomføres 500 aktivitetsuker på 8 uker!

Idrettsskolen er gratis å delta på, og er et av Vålerenga Samfunns tiltak for et mer inkluderende Oslo. Vålerenga Samfunn ønsker at alle barn og unge skal ha et meningsfyllt fritidstilbud.

- Vi er glade for å kunne tilby gratis idrettsskole til barn og unge. I den spesielle tiden vi er i nå med tanke på COVID-19, vet man at det er ekstra behov for fritidsaktiviteter til barna i sommer. En annen ting som er fint med idrettsskolen er at den gir ungdommer som har deltatt på Ungdomslederprogrammet "Ung Leder Vålerenga" sommerjobb som instruktører. For dem er det verdifull erfaring, og for oss er det hyggelig å ha flinke ungdommer med på laget, sier Svein Helge Liknes fra Vålerenga Samfunn.

Praktisk info:

Tidspunkt: Mandag – fredag. Fra klokken 09 – 15 hver dag. Uke 28 og 31.

Målgruppe: Barn og unge fra 8 – 14 år.

Påmelding:

UKE 28: Fullt!

UKE 31: Påmelding idrettsskole uke 31

Spørsmål: For spørsmål ta kontakt med Julie Braathen på tlf.: 99341136 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NB! Tilbudet har begrenset antall plasser og "Førstemann-til-mølla prinsippet" vil følges!

 Oslo logo sort Skjerm