Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

14 aug 2019
12:00PM -
Kamp Gatelaget: Vålerenga - Moss
21 aug 2019
12:00PM -
Kamp Gatelaget: Strømsgodset - Vålerenga

Vålerenga Gatelag har spilt fire seriekamper denne sesongen. Laget åpnet med seier, men har tapt de tre siste Kampene. Her kan du lese mer.

Av: Jørgen Klem

 Gatelaget kampbilde 2018

 

 

Seier i premieren!

Sesongen startet grytidlig (7.mars) for Gatelaget - da Moss var første motstander i Vallhall. Noen var litt bekymret grunnet mindre spillere på trening etter jul. Men den harde kjernen var klar og laget gjennomførte en meget bra kamp – og burde ha vunnet mye mer.

Laget spilte veldig bra offensivt. Det var gode kombinasjoner, godt samspill og bra tempo. Men det er alltid noe å jobbe med – særlig på avslutningene. Vi misbrukte alt for store sjanser. Motstanderens keeper var god, men i dette oppgjøret burde vi faktisk ha scoret et tosifret antall mål.

Forsvaret hadde god kontroll og ble aldri satt på de store prøvene.

Jonas spilte en meget god kamp. Han stod i mål i 1.omgang og stoppet de få, men store mulighetene Moss produserte. I andre omgang var han som flytoget opp og ned på høyresiden og kronet dette med ett mål.

Husam scoret og Olav med sitt første seriemål. Lagets tredje mål ble scoret av Ismail. Saif var dagens tilrettelegger med sine tre assist. Veldig gøy å se Saif i denne rollen.

Kampfakta:

VIF – MOSS 4-2 (2-0)

Vallhall. Tilskuere: 20

Mål: Husam (Saif) Olav (Husam), Ismail (Saif) og Jonas ((Saif)

Stjerner:

3: Saif

2: Jonas

1: Husam

Stortap mot erkerivalen

LSK – VIF 7-1

Sesongens første hatoppgjør ble spilt i LSK-hallen. Vi var spent på hva LSK stilte med, da de ikke hadde nok spillere til sesongens første seriekamp borte mot Asker. Det problemet hadde de ikke i dag. 15 spillere var med.

Vi fikk en svak start. Laget var ikke med og LSK utnyttet dette. Gradvis kom spillerne mer inn i kampen og produserte en rekke store sjanser, men avslutningene gikk sjelden på mål. LSK var effektive og utnyttet overgangene. Etter første omgang ledet hjemmelaget hele 5-0.

Vi ble enige om i pausen at vi skulle nullstille oss og glemme 1.omgang. 2.omgang ble mye bedre. Saif ga oss et håp med mål på frispark, men dette er en kamp vi må legge bak oss. Det ble 1-7 tap.

Kampfakta:

LSK – VIF 7-1 (5-1)

LSK-hallen. Tilskuere: 22

Mål: Saif (frispark)

Stjerner:

3: Danielle

2: Marlen

1: Per-Arne

Tap i Fredrikstad, men godkjent innsats.

FFK – VIF 6-2

Det var et glimrende spillevær i Fredrikstad. En motstander som har vært gode i flere sesonger ventet oss i sesongens tredje seriekamp. Etter en hyggelig busstur, var troppen på 11 spillere klar til kamp.

Vi bestemte oss for å ligge godt organiserte og gikk ut i 2-1-2-1 formasjon. Hjemmelaget hadde en enkel filosofi. De slo langt mot deres gode spiss gang på gang. Vi surret det til ved et par baklengsmål og det stod 3-1 til hjemmelaget etter første omgang. Aron scoret vårt mål på frispark. Nydelig avslutning i hans debut på Gatelaget.

2.omgang var mye bedre. Vi kjørte kampen og skapte flere gode muligheter, men i en god periode fikk FFK godkjent et mål som de aldri skulle fått. Men Aron Ga oss et nytt håp med nok et frisparkmål. Gatelaget kjørte på, men igjen fikk FFK to gratismål. Det endte 2-6, men det var ikke et riktig bildet av kampen. Mye positivt å ta med seg videre.

Kampfakta:

FFK – VIF 6-2 (3-1)

Fredrikstad stadion. Tilskuere: 30 (Høgmo var der)

Mål: Aron (begge på frispark)

Stjerner:

3: Aron

2: Danielle

1: Husam

 

 

Stabæk ble for sterke

Sesongens fjerde seriekamp ble spilt ute på Vallhall. Stabæk var motstander, og de stilte med et meget sterkt lag. Det var en jevn åpning på kampen. Etter 10 minutter tok Stabæk ledelsen. Vi holdt 0-1 lenge og var med, men motstanderen forsvarte seg bra. Så kom det en dårlig periode hvor lite stemte. Stabæk gjorde akkurat som de ville og scoret tre mål, slik at det stod 0-4 etter 1.omgang.

Vi må ta med det positive fra kampen. Og det er 2.omgang. Andre tok keeperplassen og var stødig. Jonas kom inn på midten og satte fart i laget. Vi produserte mange store sjanser, men som vi har sett før denne sesongen – så klarer vi ikke å omsette store sjanser til mål. Stabæk scoret ett mål i 2.omagng og det endte 0-5.

Men dette kan vi rette opp allerede til tirsdag. Da kommer Hamkam på besøk.

Kampfakta:

VIF – Stabæk 0-5 (0-4)

Vallhall. Tilskuere: 25

Stjerner:

3: Danielle

2: Marlen

1: Jonas

 

Skjermbilde

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 197 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.