Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn vil også i år arrangere gratis sommerferie for familier med dårlig økonomi.    

-    Vi ønsker at familier som ikke har råd til å dra på ferie skal få en mulighet til å oppleve noen gode ferieminner, sier Daglig leder i Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn, Lars Eirik Eggen.

-       Hver sommer tilbyr vi ferieaktiviteter til omtrent 80 barn og voksne. Familiene er utrolig takknemlige for vårt opplegg og de koser seg veldig her på Sørmarka konferansehotell.

 

 bilde til sak 2018 002

Elisabeth Vaardal og Lars Eirik Eggen på Sørmarka konferansehotell

 

Elisabeth Vaardal er markedsansvarlig på Sørmarka Konferansehotell og er glad for at Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn velger å benytte deres hotell.

-       Vi har tatt imot Vålerenga Fotball i mange år nå og det er utrolig hyggelig å se barn og voksne kose seg med kano, beachvolley, fotball og andre aktiviteter her hos oss.

-       Vi er stolte av å kunne samarbeide med stiftelsen, og det er helt i tråd med vår profil om å ta et samfunnsansvar utover det å drive hotell.

 

Ferieaktivitetene gjennomføres i uke 26 og i uke 33. Søknadsfrist for å delta på årets sommerferieaktiviteter er mandag 18. juni. Gå inn på http://vif-samfunn.no/pamelding-ferieaktivitet for å sende inn søknad.


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 754 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.