Vålerenga Powerwalkingslaug

Vålerenga Powerwalkingslaug er en gruppe for personer som ønsker å drive med lavterskel hverdagstrim. Formålet er å få flere opp fra sofaen, over dørstokkmila, ut på tur og kanskje i litt bedre form!

Vålerengas Powerwalkingslaug består av en Facebook-gruppe med samme navn, der deltagerne deler sine turer som de enten har gått alene eller sammen med noen. På den måten kan man motivere og heie på hverandre. En gang i måneden arrangeres det et fellesarrangement i regi av Vålerenga Samfunn der alle kan møtes for å gå tur sammen, se på Vålerenga-kamp, og/eller ta noe å spise eller drikke. 

Gruppa består av en variert gruppe med ulik alder, helse, bakgrunn og livssituasjon. Alle kan delta! Aktivteter i gruppa kan for eksempel være powerwalking, gå rolige turer, jogging, stolpejakt, turer med rullestol eller andre lavterskel aktiviteter. Her er det muligheter for å skaffe seg en turkamerat eller to, eller å gå alene hvis man foretrekker det. Ved å ta del i gruppa kan man uansett nyte godt av fellesskap-følelsen og motivasjonen ved å dele hverandres små og store turer!  

Bakgrunn

Initiativtaker til gruppa, Arve Edvardsen- Arild, har et brennende engasjement for å få folk opp av sofaen og ut på tur. Selv har han vært gjennom en reise der det å komme seg opp av sofaen og ut å gå turer har hatt stor betydning for han personlig – både på det fysiske og mentale plan.

Arve startet med powerwalking i mars 2020, og la ut bilder og sammendrag fra turene på sin egen private Facebook. Her fikk han masse positive tilbakemeldinger og oppmuntring av folk rundt han, som fikk han til å komme med ideen om å lage en gruppe. Gruppa fikk raskt mange medlemmer og det førte med seg ulike arrangementer og engasjement fra folk som har kommet seg mer ut på tur!

Vålerenga Samfunn har nå tatt del i prosjektet og bidrar med å arrangere månedlige arrangementer og rekruttere deltagere til tilbudet.

Arve Edvardsen-Arild er initiativtaker og ildsjel i Vålerenga Powerwalkingslaug.

Praktisk informasjon:

Hvordan bli med? Meld deg inn i Facebook-gruppa «Vålerenga Powerwalkingslaug». 

Spørsmål? For spørsmål om tilbudet, ta kontakt med Arve på e-post: arve.edvardsen@yahoo.no eller tlf. 94 26 28 54 eller Vålerenga Samfunn på e-post samfunn@vif.no.

Rull til toppen