Følg oss!

FacebookInstagram

Kommende aktiviteter

28 mai 2019
12:00AM
Fossheim Cup
28 mai 2019
12:00PM - 01:00PM
Kamp Gatelaget: Notodden - Vålerenga
29 mai 2019
05:00PM - 08:00PM
Ung Leder samling - Trenerkurs del 3
04 jun 2019
12:00AM
Gatelag turnering

Forrige uke ble våre dyktige representanter fra Gatelaget med på en nasjonal turnering arrangert av Lillestrøm. Med en meget god treningsuke i ryggen dro de ut for en todagers turnering med 12 andre lag fra hele landet. Laget fikk overnatte på Thon Hotell Arena der gode middager og sosiale aktiviteter ble servert. Jacuzzien viste seg etter hvert å være en hemmelig oppskrift da resultatene ute på banen viste tegn til et råsterkt Vålerenga-lag. Totalt sett kan man kunne konkludere hele turen som en veldig fin opplevelse.

FKB 48711

Turneringen startet for godt med kamp mot sørlendingene i Start, der vi definitivt fikk vist hva vi var gode for. 3-0 sto det til oss når dommeren blåste av, og lagmoralen var på topp. Med en slik stemning i laget kunne like så godt neste kamp begynne med en gang.

Haugesund sto på den andre banehalvdelen i vår andre kamp, og den utfordringen tok vi med strak arm. 1-0 sto det til oss etter kampslutt og vi hadde startet denne turneringen med to seire. Gjengen var nå svært fornøyde, men i bakhodet visste vi hvem neste motstander ville være.

Serietoer Stabæk skulle stå på den andre siden og vi forberedte oss på en meget tøff kamp. Med en liten taktikkendring og en meget inspirerende pep-talk fra våre to trenere, sto vi klare til å by Stabæk til kamp. Akkurat som forventet ble dette en svært tøff fotballkamp med både høyt tempo og harde taklinger. Med hjertet utenpå drakta klarte laget å spille seg til 0-0, og avansement til sluttspillet dagen etter. Tittet man tilbake på dagen kunne laget si seg svært fornøyde med resultatene, der to seire og en uavgjort hadde ført til 4 skårede mål og 0 baklengs.

Etter en veldig god middag og et sosial arrangement kom fredagen fortere enn forventet. Noen i laget hadde brukt tiden til å roe ned nervene i jacuzzien, og klokken 12.30 sto alle klare til kamp. Fredrikstad sto på motsatt banehalvdel og var vår siste motstander før en eventuell finale. Kampen startet og med høye skuldre i begge lag utviklet kampen seg til å bli en sjansefattig stillingskrig. Resultatet ble 0-0, og etter en ekstraomgang måtte det hele bli avgjort på straffer. Dette var vi dessverre ikke forberedt på og etter to bom måtte vi se Fredrikstad juble seg til en finale. Straffer er alltid en veldig kjedelig måte å tape på, så luften gikk ut av store deler i laget før kampen om bronsen. Denne kampen skulle spilles mot Stabæk, og med halvt motiverte spillere måtte vi takke og bukke med en fortjent 4.plass.

Til tross for to tap denne fredagen kan vi nå se tilbake på en meget vellykket turnering, der vi klarte å fremstå som en samlet enhet. Gatelagets trenerteam hadde følgende å si om turneringen: «Det vi aller helst ønsker å trekke frem ved denne turneringen er den gode lagmoralen vi klarer å skape og det at vi klarer å ha fokus på de rette tingene. Sportslig sett har vi utviklet oss veldig, men har fortsatt et stykke å gå. På fem kamper taper vi bare en i spill og i en straffekonk kan alt skje, så totalt sett er vi solide. Til slutt vil vi også få frem at den gjengen her er en veldig fin gjeng å reise på tur sammen med, tusen takk til alle som bidro!»

Til slutt ønsker vi også å gi en sjelden takk til Lillestrøm for to veldig fine dager! ;) 

IMG 3537

 

IMG 3630

 

FKB 47781

IMG 3649

 


Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn
Tel: 23 24 78 00. PB 6064 Etterstad 0601 Oslo. Besøksadresse: Innspurten 12 A, Inngang B, 5.etg. 0663 Oslo

Vi har 107 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Kopirett © 2016-19 Vålerenga Samfunn. Alle rettigheter reservert. Webdesign © 2016-19 Web Norge.