Ferieaktiviteter for lavinntektsfamilier

Vålerenga Samfunn ønsker å gi familier som ikke har mulighet til å dra på ferie en opplevelsesfull uke der de kan skape gode ferieminner sammen med familien sin. Stiftelsen arrangerer derfor ferietilbud for lavinntektsfamilier fire uker i året; en i vinterferien, to på sommeren og en i høstferien.

I løpet av uken får familiene prøvd seg på mange ulike idretter og aktiviteter. På vinteren er skøyter, aking og ski populære aktiviteter. På sommeren og høsten arrangerer vi aktiviteter som kanopadling, dagstur til Tusenfryd, fotball, volleyball, kubb, badminton for å nevne noe. Kulturelle opplevelser som kino og museum er også populært for både store og små!

Hver ferieuke består av fire dager med aktiviteter og en overnatting på hotell. På kvelden på hotellet arrangeres det mer rolige aktiviteter som brettspill, kortspill, tegning og filmvisning. Dette skaper gode sosiale stunder for både barn, ungdommer og voksne. 

For hver ferieuke vi arrangerer er det cirka 40 deltagere. Deltagerne blir godt kjent i løpet av uken, og det skapes et godt samhold. Foreldre knytter nye nettverk og lærer om hvilke muligheter som finnes innenfor idretten. Barna som deltar møter også venner og lærer om idrettens verdier som Fair Play, samhold og gode holdninger. 

Praktisk info: 

Påmelding: Fyll ut søknadsskjema i linken til høyre.

Dato sommerferie 2024: 1.-4.juli (uke 27) og 12.15.august (uke 33)

For spørsmål, ta kontakt med Julie Braathen på mail julie.braathen@vif.no, eller tlf. 99341136. 

Søknadsskjema
Ferietilbud for familier

Rull til toppen