Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn er avhengig av å få støtte fra ulike aktører for å sikre, og øke vårt aktivitetsnivå.

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn søker støtte fra stat og kommune, bydeler, bedrifter og ulike stiftelser eller legater. Den senere tid har vi også fokusert på å hente inn midler fra privatpersoner. Støtten vi får utgjør en stor forskjell for deltagerne fra våre prosjekter, 

Vi utøver tiltak som minsker sosiale ulikheter og fremmer et mer bærekraftig samfunn hver dag. Vi hjelper personer utenfor arbeidslivet med å få jobb, hjelper rusavhengige å komme tilbake til samfunnet, utdanner ungdommer til å bli unge ledere, arrangerer ferieaktiviteter for lavinntektsfamilier og gjennomfører treninger for alt fra barn til eldre på sykehjem for å nevne noe. Vi  håper flere ønsker å ta del i dette arbeidet!

Har du spørsmål eller ønsker å bidra økonomisk til våre prosjekter, ta kontakt med daglig leder Jannicke Aas, mobil 404 52 104 eller e-post: jannicke@vif.no.

Andre måter å støtte oss på: 

Bli medlem av Stiftelsens Venner: 

Som medlem av Stiftelsens Venner, støtter du Vålerenga Samfunn med en årlig sum som går direkte til våre prosjekter.

Send en e-post med navn, og hvilket beløp du ønsker å bidra med årlig til daglig leder Jannicke Aas på e-post: jannicke@vif.no. Stiftelsens kontonummer: 1503.54.85098. Merk innbetalingen med Stiftelsens Venner.


 

Velg mellom tre ulike beløp pr. år:

Privatpersoner:    500/1000/2000 kr pr. år.                                                                        

Bedrifter:              2000/5000/10 000 kr pr. år.

Vipps: 

Støtt oss via Vipps ved å donere et valgfritt beløp i Vipps. Søk opp 85536 i appen, og vipps ønsket beløp.

 

Grasrotandelen: 

Støtt oss via Norsk Tipping sin grasrotandel! Søk opp 914764424 i alle Norsk Tippings kanaler eller send SMS «Grasrotandel 914764424» til 60000.

Rull til toppen