Community Champions League

Community Champions League er en fotballiga med et sterkt sosialt fokus. Ligaen arrangeres for 9.klassinger fra ulike skoler i Oslo, og det stilles med mix-lag med begge kjønn. 

Fotballiga med sosialt fokus

Det som skiller CCL fra mange andre skoleligaer, er at prosjektet også har et sterkt sosialt fokus. Deltagerne får ikke bare poeng til ligaen for resultater på fotballbanen, men også for å opptre i god Fair Play-ånd, og å bidra i lokalmiljøet rundt sin skole.

Poeng for gode holdninger kan sankes ved å følge Fair Play- regler, opptre som gjestfri eller ha en ryddig hjemmearena. Å gjøre noe positivt for lokalmiljøet kan være alt fra å plukke søppel, bidra ekstra for et godt miljø på skolen eller besøke gamlehjem. Her er det bare kreativiteten som kan sette grenser! 

I tillegg til ligaspillet som foregår ute på skolene, tilbys det samlinger på Intility Arena for elevene som deltar i prosjektet. Disse samlingene består av kick-off, temasamlinger og avslutningarrangement.                     

Mange av lagene fra de ulike ungsomsskolene i ligaen samliet på Intility for workshop!

For spørsmål om prosjektet, ta kontakt med prosjektleder Kevin Hansen på e-post: kevin.hansen@vif.no eller tlf. 980 38 620. 

Rull til toppen